Wpis z mikrobloga

@McGravier: Siedze na uczelni, wcinam popkorn i nie daje wiary w to co widze, a exp to juz wgl tak #!$%@?ł, że dowiedzenia. Dla mnie to juz to wszzystko z 2 powinno rypnąć. No nic gratki dla tych co siedzą jeszcze w coinie i mają jaja ze stali ;)
  • Odpowiedz
Sieć BTC jest przepełniona, i część rynku zaczyna szukać alternatyw

@McGravier: to jest najlepsze ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) To muszą być prawdziwi biznesmeni. Sieć jest przepełniona ponieważ przybywa użytkowników i nowy kapitał wlewa się do sieci a ci fachowcy uciekają. Nie mogę, dajcie mi znać jak powstanie coin z minusowym oprocentowaniem
  • Odpowiedz
@BITmaniak: znaczy, że odkąd powstał eter ludzie zaczęli szukać alternatywy? Nie cumplu odkąd powstał pierwszy alt ludzie szukają alternatywy! Eter już teraz odkąd ma przejść z POW na POS nie jest niczym innym jak kolejny alt. Co nie znaczy, że spekulanci nie zrobią na tym sporo kasy. Poza tym 50 milionów dolarów zwykły akademicki projekt?! Możesz być pewny, że banksterka siedzi w tym na całego wykorzystując dobre imię Vitalika w
  • Odpowiedz
@pawlo74: Nie popadaj w ekstremizm... Ludzie szukają alternatywy jeśli mają powód - np. rosnące opłaty transakcyjne. Póki bloki nie były zapełnione alty były absolutnym marginesem - a teraz? ETH ma już 10% kapitalizacji BTC. Nie wiem jak się sprawy potoczą dalej, ale istnieje realna szansa, że Ethereum zacznie wypierać BTC.

Eter już teraz odkąd ma przejść z POW na POS nie jest niczym innym jak kolejny alt

Nie wiem czemu
  • Odpowiedz
Póki bloki nie były zapełnione alty były absolutnym marginesem - a teraz?

@McGravier: marginesem? a teraz nie są?

Nie wiem czemu przekonany jesteś że POS=ZŁO

@McGravier: słuchaj całkiem poważnie pytam. Czym różni się POS od fiata? Przecież to skończy w rękach banksterów i pod totalną ich kontrolą. Czym to różni się od tego co FED wyprawia?
  • Odpowiedz
@pawlo74: Tym, że posiadając ETH ty również masz władzę. Posiadając fiat, twój wpływ na politykę wynosi równe zero. Jeśli masz ETH, odpalasz specjalnego minera, i bespośrednio bierzesz udział w podejmowaniu decyzji, walidacji transakcji, oraz ew. hard forkach.
  • Odpowiedz
@McGravier: no i tu jeszcze ta niekontrolowana i nie określona liczba coinów. Nie twierdzę, że projekt nie jest genialny tak jak genialny jest jego twórca Vitalik ale niestety wygląda, że został przejęty i dostał się w nieodpowiednie ręce Bila Gates'a. No nic życzę Wam wszystkim wszystkiego najlepszego i To The Moon!!!
  • Odpowiedz
@McGravier: Nawet szkolnictwo jest w ich rękach dlatego tak desperacko potrzebujemy jakiegoś sposobu na wyrwanie się ze szpon plutokracji inaczej skończymy jako niewolnicy. Czy naprawdę popadam w ekstremizm? Czy możesz podważyć coś co zostało tu powiedziane? Proszę powiedz mi, że tak, bo jak znajduję takie rzeczy to włos mi się na głowie jeży. Naprawdę martwię się o przyszłość.
p.....4 - @McGravier: Nawet szkolnictwo jest w ich rękach dlatego tak desperacko potr...
  • Odpowiedz
@McGravier: już daję Ci spokój jeszcze tylko na koniec. Popadam w przerażenie jak nawet tacy ludzie jak Ty stają się zdezorientowani i nie wiedzą po której stronie opowiedzieć się. Proszę Cię powiedz, że to bzdura co jest w tym raporcie!

Ja widzę bitcoin jako jedyną deskę ratunku. Bezkrwawe rozwiązanie problemu.
p.....4 - @McGravier: już daję Ci spokój jeszcze tylko na koniec. Popadam w przerażen...
  • Odpowiedz