Aktywne Wpisy
Alzena +8
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ale bania :D Pompa z godziny na godzinę :)
@xrn51: co się stanęło?
@uzamkniete: P&D?
a) Microsoft zaczął oferować wsparcie swojej chmury dla ETH
b) Sieć BTC jest przepełniona, i część rynku zaczyna szukać alternatyw
@McGravier: to jest najlepsze ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) To muszą być prawdziwi biznesmeni. Sieć jest przepełniona ponieważ przybywa użytkowników i nowy kapitał wlewa się do sieci a ci fachowcy uciekają. Nie mogę, dajcie mi znać jak powstanie coin z minusowym oprocentowaniem
Nie wiem czemu
@McGravier: marginesem? a teraz nie są?
@McGravier: słuchaj całkiem poważnie pytam. Czym różni się POS od fiata? Przecież to skończy w rękach banksterów i pod totalną ich kontrolą. Czym to różni się od tego co FED wyprawia?
Ja widzę bitcoin jako jedyną deskę ratunku. Bezkrwawe rozwiązanie problemu.