@FLAC: rozkładacie mnie na łopatki ( ͡°͜ʖ͡°) lubię spiskowe teorie ale bez jaj. Po co mieli by to robić i najważniejsze, masz jakiś dowód na to? Czy tylko tak, piszę bo mogę ;) Gdyby nawet, to po co ddosować tego XT z zerowym poparciem?
@FLAC: a właśnie pomyślcie. Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego, że jesteście manipulowani i jak łatwym celem jesteście. Naprawdę polecam Wam obejrzyjcie wypowiedź tego żołnierza służb specjalnych to może zrozumiecie jak działają techniki "dziel i rządź".
@pawlo74: ja widzę tyle że to co robi core jest kiepskie, nawet nie chcą podnieść rozmiaru bloku do 2MB choć to nie wymaga żadnych większych środków a rozwiązało by problem przeciążonej sieci
@FLAC: wyluzuj ziomal, ochłoń ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) To nie pierwszy lepszy gównocoin i tu chodzi o miliony dolarów utopione. NAPRAWDĘ nie czaisz? (ʘ‿ʘ)
Skończmy tą głupią gadkę bo ci, którzy tym kręcą mają niezły ubaw teraz, plan działa.
@nowayman: znaczy, że wojna jest dobra i nie ma negatywnego znaczenia? Dobre muszę przyznać. Dla banksterów i rządów oczywiście, że wojna jest dobra gdyby nie była to po co by ją wywoływali?
@pawlo74: Wojny wywołują ludzie, a którzy konkretnie i jakie oni wykonują funkcje w społeczeństwie nie ma żadnego znaczenia. Szympansy też mają swoje wojny i to do ostatniego żołnierza. Z mojego punktu widzenia bitcoin to nowy rodzaj organizmu, który żyje i ewoluuje w oparciu o naszą chciwość. Uważam, że kombinacje blockstream to próba przejęcia kontroli na bitcoinem. Kiedyś to musiało nadejść, prawda?
@o_40855: a to to na pewno stanie się jak fiat padnie, co już wkrótce, może nawet za mojego życia. Narazie umaczali tylko palec czyli Goldman Sachs w Circle 70M, a przepraszam Izrael inwestuje najwięcej na świecie w krypto to już przeszło w miliardy dolarów.
@nowayman: wygląda na to, że zostałeś oszukany albo nie korzystasz z odpowiednich źródeł historycznych. Dlatego właśnie następnym projektem, w który zamierzam sporo zainwestować będzie Factom. Nikt nigdy już nie będzie fałszował historii. All Wars Are Bankers' Wars
@pawlo74: a kto inny miałby w tym interes niż blockstream? Jedyną prawdopodobną opcją są oni
Może ktoś ma w tym interes żebyś tak myślał. Musieliby być idiotami żeby ddosować classica, wiadomo że na nich pójdzie wina i podejrzenia. Te ddosy pomagają jedynie classicowi ...
Jak mnie triggeruja takie wiadomości xd Mam 27 lat, pracuje, wcześniej do szkoły też sama jeździłam, a pytania wciąż te same xd Oczywiście kocham mamuśkę swoją i dziękuję, że pyta ale wiecie o co chodzi
@FLAC: rozkładacie mnie na łopatki ( ͡° ͜ʖ ͡°) lubię spiskowe teorie ale bez jaj. Po co mieli by to robić i najważniejsze, masz jakiś dowód na to? Czy tylko tak, piszę bo mogę ;) Gdyby nawet, to po co ddosować tego XT z zerowym poparciem?
@FLAC: a właśnie pomyślcie. Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego, że jesteście manipulowani i jak łatwym celem jesteście. Naprawdę polecam Wam obejrzyjcie wypowiedź tego żołnierza służb specjalnych to może zrozumiecie jak działają techniki "dziel i rządź".
Skończmy tą głupią gadkę bo ci, którzy tym kręcą mają niezły ubaw teraz, plan działa.
@pawlo74: Nie. Dawaj kawę na ławę.
edit: rad bym usłyszeć kto za tym stoi wg ciebie?
Z mojego punktu widzenia bitcoin to nowy rodzaj organizmu, który żyje i ewoluuje w oparciu o naszą chciwość. Uważam, że kombinacje blockstream to próba przejęcia kontroli na bitcoinem. Kiedyś to musiało nadejść, prawda?
edit: A co do ddosów i spamów to robią
@pawlo74: bo mogę
źródło: comment_ojNHbmodALGxecyzA4Un7IeiwQL3NAWi.jpg
Pobierz@nowayman: wygląda na to, że zostałeś oszukany albo nie korzystasz z odpowiednich źródeł historycznych. Dlatego właśnie następnym projektem, w który zamierzam sporo zainwestować będzie Factom. Nikt nigdy już nie będzie fałszował historii.
All Wars Are Bankers' Wars
Może ktoś ma w tym interes żebyś tak myślał. Musieliby być idiotami żeby ddosować classica, wiadomo że na nich pójdzie wina i podejrzenia. Te ddosy pomagają jedynie classicowi ...