Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
RicoElectrico +106
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
Żadne szczekające wykopowe pieski będące w mniejszości tego nie zmienią. Próbują robić z siebie ekspertów od kina, wielkich wykształconych w tej dziedzinie specjalistów, wielce wymagających smakoszy, ale to całe szczekanie jest dla samego szczekania, chcą być dostrzeżeni i wyjątkowi.
Tak, to do zwykłych ludzi należy ocenianie filmów i jeżeli np na filmwebie wysoko oceniają diCaprio oraz jego filmy to do cholery jest on dobrym aktorem i koniec tematu.
#!$%@?ć wielce czcigodnych ekspertów, którzy uważają się za lepszych od zwykłego szarego widza, #!$%@?ć waszą pychę, #!$%@?ć wasze szczekanie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#oscary2016 #oskary #oswiadczenie #film #leonardodicaprio
Komentarz usunięty przez autora
nie dojdziemy do porozumienia bo obaj patrzymy inaczej na tarzanie się dicaprio w błocie
ja po prostu reprezentuję opinię, która jest opinią większości, opinią na temat filmu, który już zgarnia dużo przed oscarami
zagrał w lepiej w lepszym filmie, OBIEKTYWIZM
no pomyśl