Aktywne Wpisy
JanuszKarierowicz +558
Raczej każdy zdrowy na umyśle zgodzi się że winę te zajście ponosi nożownik który najpewniej grubo za to beknie, co nie zmienia faktu że z ofiary również można cisnąć pompę bo zachowała się jak ostatni przygłup xD gość gdyby odpuścił, odszedł, nie prowokował tego odpada z nożem to najpewniej grałby sobie teraz w csa i jadł czipsy i batony, a tak walczy o życie w szpitalu
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
skydancer +315
#apple #heheszki #bojowkaandroid
Wyciągasz telefon. Wybierasz numer na pogotowie. Po 6 minutach przyjeżdża karetka, a ty stajesz się bohaterem opisywanym w gazetach.
b) Wybrałeś Windows Phone
Wyciągasz telefon. Odblokowując komę zauważasz swoją zajebistą tapetę na lockscreenie. Wybierasz numer na pogotowie. Po 6 minutach przyjeżdża karetka, a ty stajesz się bohaterem i wzorem dla dwójki dzieci na całe ich
Komentarz usunięty przez autora
Hmm, Do SGS6 ekran+digitizer kosztuje też 6 stówek, do HTC One M9 ~500, więc koszta są podobne we flagowcach- ekran to jedna z droższych części, to chyba oczywiste. Tak samo jak to, że tutaj kupujesz tylko ekran, który dodatkowo musisz sobie sam włożyć, a to utrata gwarancji.
Więc nie wiem, czy 750zł za wymianę dość dobrej jakości ekranu, bez utraty gwarancji, w relatywnie nowym modelu, to wygórowana cena.
Ależ