Wpis z mikrobloga

@Durb: I tu się różnimy. Nikt nie twierdzi, że Twoja jest bezcelowa, przez co nikt Cię nie obraża (tak jak Ty nasz obrażasz).
W kraju o kulturze katolickiej jest normalne, że mówiąc o religii ma się na myśli religię katolicką. W kraju o kulturze islamskiej - islamską. Takie to trudne do zrozumienia? Na pewno trudniejsze niż trollowanie innych i zaśmiecanie tagu...
@mroznykasztan:

Nikt nie twierdzi, że Twoja jest bezcelowa, przez co nikt Cię nie obraża

Ależ oczywiście usunąłem już wiele obraźliwych komentarzy. Nielogiczne z mojej strony byłoby twierdzenie, że wasza religia jest słuszna. To chyba jasne. Jeśli wy nie twierdzicie, że moja jest bezcelowa, to czy uważacie ją za celową, słuszną w swoich założeniach? No chyba nie. Co więcej udowadniacie swoimi komentarzami, że moja religia wam przeszkadza, co jest jakby nie patrzeć
@Durb: > Co więcej udowadniacie swoimi komentarzami, że moja religia wam przeszkadza, co jest jakby nie patrzeć obraźliwe.

Nie, Twoja religia (jakakolwiek by nie była) nikogo nie wkurza, nikomu nie przeszkadza, wierz sobie w co chcesz. Przeszkadza jedynie Twoje zaśmiecanie tagu, który został stworzony do innej grupy docelowej. Ot, wszystko.