Aktywne Wpisy
Gours +520
Ostatni taniec na trumnie tego chłopaka 4 godziny przed ciszą wyborczą w wykonaniu Stanowskiego. Do tego stopnia posunęła się ta hiena, by pomóc KonfedePiSowi w niedzielnych wyborach. Ostry najazd na koalicję rządzącą - ten pajac ustawił się w roli wyroczni i mówi, że politycy i - jak twierdzi - „uśmiechnięta hałastra” mają krew na rękach.
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
wyscrollowany +489
#ukraina #rosja #konfederacja Pachoły Putina właśnie wysłały tę dziewczynę na ponad 5 lat do gulagu za krytykę inwazji na Ukrainę i powiedzenie prawdy o zbrodni w Buczy. Pięć lat za prawdę i kilka słów. Ale konfiarstwo i tak będzie klaskać uszami, bo JE Władymir to ich wymarzony konserwatywny car, a wolności słowa to nie ma w lewackiej Europie xdddddd
HTTP://www.twitch.tv/just_getiz
I teraz tak, pierwsze pytanie dotyczy GPU. Chodzi mi przede wszystkim o relacje ceny do wydajności. Celuje wysoko, bo nie lubię co chwile czegoś zmieniać. Wpadł mi w oko GTX 970 Strix, czy to dobra opcja? GTX 980 zdaje sie byc niewspółmiernie drogi.
Druga sprawa, to mobo. Z tego co wiem mój Asus posiada slot PCIe 2.0, podczas gdy np w/w 970 Strix potrzebuje 3.0. W związku z tym, jaka płytę główna możecie polecić? Powiem szczerze, ze raczej high end w stylu nowego Asusa rampage mnie nie interesuje, bo juz od dłuższego czasu nie bawię sie w overclocking. Tutaj widze źródło potencjalnych oszczędności.
Celowo nie wypisuje budżetu, ponieważ budżet bede dobierał pod katem tego co mi powiecie.
Niech moc bedzie z Wami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GetiZ: Tak, dobrze ci się też wydaje z GTXem 980. Z PCIe nie będzie problemu, 2.0 i 3.0 jest kompatybilne, w wydajności na obecnych kartach nie ma różnicy. Podkręć tylko proca żeby nie ograniczał zestawu i będzie ok.
http://www.agito.pl/karta-graficzna-asus-geforce-gtx-970-oc-strix-directcu-ii-4gb-ddr5-pci-e-box-strix-gtx970-dc2oc-4gd5/pd/D358RBBBM/?#new_reviews
http://www.agito.pl/karta-graficzna-msi-geforce-gtx-970-gaming-4gb-ddr5-pci-e-box-msi-gtx-970-gaming-4g/pd/DLMK5BBBM/?utm_medium=Feed&utm_source=Ceneo.pl&utm_campaign=wszystkie&utm_content=11431444
Twoim/Waszym zdaniem MSI czy Asus?