Aktywne Wpisy
denwood +41
Mirko przestroga, pilnujcie co wciskacie w telefonie. Przez przypadek na kilka chwil wyłączyłem tryb samolotowy na wycieczce poza UE. Apki w tle musiały se coś zaciągnąć. Dobrze, że mechanizmy #play wykryły taki skok w rachunku i przyblokowali konto. Bo aż mi sie przypomniał rachunek 1960 zł z #orange , z czasów gdy minimalna krajowa była na 1100 zł, a telefony miały ekrany 4096 kolorów … thx #p4
Z drugiej strony to nawet
Z drugiej strony to nawet
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mirki, wysłałem do klienta towar (2 rzeczy) jednak przez pomyłkę w pobraniu wpisałem pobranie za jedną rzecz. Było to kilka msc temu. Czy mogę od klienta żądać zapłaty za 2gą rzecz?
Pozdrawiam
tylko zostaje kwestia udowodnienia że wysłałeś 2 rzeczy...
@szaremyszki: @darek-jg: @Queltas: Ok, zebrałem informacje (WZtki z magazynu, list przewozowy + dane techniczne np waga/rozmiar paczki, ustalona kwota pobrania + 2 zamówienia ze sklepu)
Zadzwoniłem, bezczelnie kłamie, że dostał tylko jedną rzecz. Nie ma sensu z nim rozmawiać więc się rozłączyłem.
Smaruję właśnie maila, normalnie
Kurierzy to często jakiś "lewy sort". W szkole gdzie czasami pracuje kiedyś przesyłkę odbierała księgowa. Zapłaciła (płatność przy odbiorze). Kurier poszedł i tyle. Na 2go dzień pytam o przesyłkę, mówi że ona odebrała, to pytam gdzie dała, ona że no tutaj gdzieś ją zostawił... Sprawdzam kamery, no wyszedł z nią i odjechał. Kontakt do firmy "Panie to była inna paczka dla innego klienta, mamy podpisany odbiór do widzenia.". Najlepsze, że