Aktywne Wpisy
Buczeska +21
Hej
Właśnie zauważyłam jak typ zaparkował na miejscu dla dużej rodzinki na parkingu galerii Bronowice i poszedł sobie na siłkę
Był sam rzecz jasna. Gdzie go mozna #!$%@?? Jest za to w ogóle jakiś mandat?
Nie lubię cwaniactwa, a typ jest leniwa bulwa bo chciał stanąć jak najbliżej wejścia.
I nie podróżował autem za mniej niż 250k, więc to nie tak że ten mandat sprawi że będzie #!$%@? gruz.
#krakow #prawo #
Właśnie zauważyłam jak typ zaparkował na miejscu dla dużej rodzinki na parkingu galerii Bronowice i poszedł sobie na siłkę
Był sam rzecz jasna. Gdzie go mozna #!$%@?? Jest za to w ogóle jakiś mandat?
Nie lubię cwaniactwa, a typ jest leniwa bulwa bo chciał stanąć jak najbliżej wejścia.
I nie podróżował autem za mniej niż 250k, więc to nie tak że ten mandat sprawi że będzie #!$%@? gruz.
#krakow #prawo #
1atilla1 +240
- przeprowadź absurdalny atak paralotniami na jedną z najpotężniejszych armii świata
- w pierwszej kolejności zaatakuj lewacki techno festiwal, zabij i okradnij jego uczestników, następnie profanuj ich zwłoki
- wrzucaj filmiki w neta z szabrowania cywilnych domów
- porwij staruszkę, dzieci i jakieś randomowe kobiety, drzyj mordę "allah akbar" , wszystko ląduje na tiktoku
- w odpowiedzi od 24h koszerne rakiety spadają na całą Gazę, armia rzymian odcięła prąd i dostawy żywności
- w pierwszej kolejności zaatakuj lewacki techno festiwal, zabij i okradnij jego uczestników, następnie profanuj ich zwłoki
- wrzucaj filmiki w neta z szabrowania cywilnych domów
- porwij staruszkę, dzieci i jakieś randomowe kobiety, drzyj mordę "allah akbar" , wszystko ląduje na tiktoku
- w odpowiedzi od 24h koszerne rakiety spadają na całą Gazę, armia rzymian odcięła prąd i dostawy żywności
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mircy z Androidem - jak szukacie dobrej apki wspomagającej - polecam Vape tool. Pozwala:
- liczyć stężenia składników w liquidach
- zapisywać przepisy na samogon, łącznie z cenami substratów
- obliczać opór grzałek
- obliczać czasy rozładowania baterii
- różne inne cuda ;)
Generalnie kombajn ze wszystkim tym, co istotne w jednym miejscu i to na telefon.
Mało tego, jak miałem pomysł na dodatkową funkcjonalność, to napisałem maila do twórcy i mi w ciągu 24h odpowiedział, że wprowadzi z następnym updatem. A rozwija ją stale. Zajebioza!