Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +41
Hej,
dawno mnie nie było. Ale się zdenerwowałam i wracam.
Co u mnie? Studia, praca i zdrowie psychiczne.
Tak, wiem powinnam wypi@#$ć, bo jestem ulańcem, szonem, zerem, tępa pi@!ą. Ale jestem też człowiekiem, który sobie dodaje i nikomu nie szkodzi.
Przez miesiące, które mnie nie było nauczyłam się akceptować siebie, swoją chorobę, doły i porażki.
Chciałabym zapytać co u Was?
dawno mnie nie było. Ale się zdenerwowałam i wracam.
Co u mnie? Studia, praca i zdrowie psychiczne.
Tak, wiem powinnam wypi@#$ć, bo jestem ulańcem, szonem, zerem, tępa pi@!ą. Ale jestem też człowiekiem, który sobie dodaje i nikomu nie szkodzi.
Przez miesiące, które mnie nie było nauczyłam się akceptować siebie, swoją chorobę, doły i porażki.
Chciałabym zapytać co u Was?
Jaki był wrzesień?
- Dobry. 32.6% (230)
- Paskudny. 20.1% (142)
- Taki jak cały rok. 47.2% (333)
JohnnyPomielony +146
Ja nie wiem czy Pan był tym agentem, czy nie i nawet nie to chciałem poruszyć. Miał Pan Panie Prezydencie grubo ponad 20 lat na ustalenie spójnej i niezmiennej wersji. Można było przygotować na wszystko odpowiedzi i zorganizować WSZYSTKIE dokumenty. Mimo tego ciągle zmienia Pan zeznania, przedstawia zmienne fakty pod jednym szyldem "Ale ja nie byłem esbekiem". A to co pod nim się znajdzie to wolna amerykanka...
Ja się nie dziwię że komuna upadła jeśli sobie dobierała takich agentów (zakładając że Pan nim był bo za rękę Pana nie złapałem i dopiero rzetelne śledztwo wykaże)
#lechwalesacontent
#lechwalesa