Wpis z mikrobloga

Slowa o socjalu nie napisalem XD Ale fajnie, ze sie ujawniles @wykopiwniczanin No ale smieszny placz, ze umacnianie najsilniejszych, ze brak mozliwosci dla biedniejszych. Siadz na dupie i zarob na domek a nie teraz narzekasz, ze przeciez taki z Ciebie biedaczek, ze skillowac nie mozesz. Kto sie dorobil ten jezdzi Ferrari. A Ty lec po miesieczny albo wskakuj na rower ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A na koniec takie
Siadz na dupie i zarob na domek a nie teraz narzekasz, ze przeciez taki z Ciebie biedaczek, ze skillowac nie mozesz. Kto sie dorobil ten jezdzi Ferrari. A Ty lec po miesieczny albo wskakuj na rower ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@bart0sz: Chyba trochę nie ogarniasz tego, że ilość domów jest dużo mniejsza niż ilość graczy, która jest aktywna. A poza tym już 1-2 dni po resecie domki
"Nie każdy ma czas farmienia golda od restartu na wyścigi i chyba fajnie byłoby, gdyby nie było "karane" granie casualowe, a nagradzane "pgowanie"."
No wlasnie... O to tu chodzi, ze swoistym wynagrodzeniem ciezszej pracy jest mozliwosc posiadania domku. Przeciez to logiczne, ze im wiecej popracujesz tym wiecej zyskasz, czyz nie?
@wykopiwniczanin: Nie wiem na jakiej podstawie wysnules ten argument z cowiekmapa, oswiec mnie. Poza tym odnies sie do kwestii placzu o ograniczone mozliwosci low lvli :) Przeciez takie jest zycie, silniejsi i bogatsi moga wiecej ;)
@bart0sz: Bo cowiekmapa to tehftw, a ty wyzywasz mnie od nierobów i wysnuwasz teorię, że jestem jakąś lewacką #!$%@?ą która głosi "WSZYSTKO DARMOWE DLA KAŻDEGO". Idąc dalej, sugerujesz że biorę zasiłek i jestem tłustą świnią, która żyje na koszt państwa. To wszystko wnioski na temat mojej osoby z wypowiedzi innego człowieka na temat gry. Idź się #!$%@? leczyć człowieku.

odnies sie do kwestii placzu o ograniczone mozliwosci low lvli :) Przeciez
@bart0sz: To ja jestem tehftw. Na mirkotsie mam chatę, więc nie możesz nawet zastosować wobec mnie ad hominem. coteras.png

Chłopie, najzwyczajniej w świecie się błaźnisz. Wszystko wyjaśniłem na forum po kilka razy, bo jak widać wielu ludzi nie rozumiało tematu i powtarzało głupoty. Jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, to serdecznie Cię proszę : #!$%@?.

Natomiast jeśli uda Ci się wymyślić coś wartościowego na ten temat, to napisz o tym w
@cowiekmapa: Odnies sie do tematu a nie #!$%@? po glupiemu jak z reszta na forum. No to masz domek to skoncz te placze. Narzekasz, ze niskopoziomowy gracz nie moze sobie pozwolic na to, na co pozwala sobie hlvl. Wytlumaczyc Ci dlaczego? Tego tez nie rozumiesz?
@bart0sz: Co #!$%@?. Wiele pisałem na tym tagu, ale za każdym razem kiedy wpadało mi do głowy jakieś porównanie z gry do polityki i chciałem je opisać, to sobie myślałem: "no #!$%@? nie, to jest gra, na #!$%@? tutaj wtrącać politykę i odnosić się do prawdziwego życia". A ty #!$%@? brniesz w to bagno dalej, w prawdziwym życiu liczy się spryt, inteligencja, przebojowość, ciężka praca. W Tibii jest jedynie wolny czas
Odnies sie do tematu a nie #!$%@? po glupiemu

@bart0sz: Dokładnie to samo chciałem napisać odnośnie Twojego #!$%@?. Gdybyś miał coś mądrego to napisz na forume.

Narzekasz, ze niskopoziomowy gracz nie moze sobie pozwolic na to, na co pozwala sobie hlvl. Wytlumaczyc Ci dlaczego? Tego tez nie rozumiesz?

Ja na to:

najważniejsze to zdzierać hajs z wysokopoziomowców, bo to oni tworzą inflację.

oraz

Jeśli uważasz, że umacnianie najsilniejszych jest dobre, to
O ile dobrze pamietam to @cowiekmapa: plakales kiedys, ze padles w TH od ludzi z teamu

@bart0sz: Pijany lub niespełna rozumu jesteś.

1. [potrzebne źródło]

2. Sytuacja typu "Czy to prawda, że na Placu Czerwonym rozdają samochody? Radio Erewań odpowiada: tak, to prawda, ale nie samochody, tylko rowery, nie na Placu Czerwonym, tylko w okolicach dworca warszawskiego i nie rozdają, tylko kradną."

No jak podobne #!$%@? opowiadales to nic dziwnego...
@ripp1337: To teraz sobie zarób hajs i kup domek proste, mogłeś wtedy też farmić golda i sobie kupić.
PS1 : Też nie mam domku, nie narzekam
PS2: domki są dodawane co update, aktualnie i ja robię coś dla huffy
2. Sytuacja typu "Czy to prawda, że na Placu Czerwonym rozdają samochody? Radio Erewań odpowiada: tak, to prawda, ale nie samochody, tylko rowery, nie na Placu Czerwonym, tylko w okolicach dworca warszawskiego i nie rozdają, tylko kradną."

@bart0sz: Jeszcze to zostało ziomek. Wskaż, gdzie płaczę/pluję się. Ostrzegam innych, aby nie marnowali kasy na aola/blessy.