@chanelzeg: Zastanawiam się, czy te materiały z Magdalenki puszczane wczoraj na TVP INFO były pocięte i Gmyz starał się jak mógł by deprecjonować rolę Lecha, czy rzeczywiście Lechu żartował i stukał się szkłem razem z komuchami. Jeśli to drugie, to mit Kaczyńskiego może upaść, jeżeli PiS za mocno zagra sprawą Magdalenki.
"Nie ma większego sensu, by pokazywać takie pocięte fragmenty z rozmów w Magdalence. Trzeba mieć świadomość, że to tylko część większej całości. Nie wiem, dlaczego TVP je wyemitowała. Ponadto, Cezary Gmyz nie jest ich właścicielem – zaznaczył prof. Dudek. – Z "dźwięku kieliszków" niewiele można wywnioskować. Jeśli ktoś jest odpowiedzialny, powinien przedstawić odpowiednią analizę tych nagrań, a nie stosować propagandowe
Czy tylko ja jestem uprzedzony don książek pisanych przez kobiety? Jeśli jest to fantasy to już niemal na 100% wiem ze książka mi się nie spodoba. #ksiazki
Słyszałem, że Kaczyński był w Magdalence, ale się atmosferą magdalenkową nie zaciągał.
"Nie ma większego sensu, by pokazywać takie pocięte fragmenty z rozmów w Magdalence. Trzeba mieć świadomość, że to tylko część większej całości. Nie wiem, dlaczego TVP je wyemitowała. Ponadto, Cezary Gmyz nie jest ich właścicielem – zaznaczył prof. Dudek. – Z "dźwięku kieliszków" niewiele można wywnioskować. Jeśli ktoś jest odpowiedzialny, powinien przedstawić odpowiednią analizę tych nagrań, a nie stosować propagandowe