Aktywne Wpisy
koralgola +47
Kopyto96 +97
Na głównej co raz więcej wpisów, jakie to świetne jest życie bez dzieci, wolność, robię co chcę i jaki to jestem nowoczesny xDD
Dzieci to zawsze wyzwanie, ale kompletnie nie rozumiem przedstawiania tej perspektywy, jakoby dzieci to były tylko krzyki, płacz, babranie się w pieluchach i brak czasu wolnego. Nawet jeśli tak jest, to jest to krótki okres czasu, gdzie kaszojad daje się najmocniej we znaki, ale potem ludzie czerpią naprawdę sporo
Dzieci to zawsze wyzwanie, ale kompletnie nie rozumiem przedstawiania tej perspektywy, jakoby dzieci to były tylko krzyki, płacz, babranie się w pieluchach i brak czasu wolnego. Nawet jeśli tak jest, to jest to krótki okres czasu, gdzie kaszojad daje się najmocniej we znaki, ale potem ludzie czerpią naprawdę sporo
Gdzie w Warszawie można kupić Moyu albo coś tego pokroju? Może ktoś ma odsprzedać?
Co teraz się kupuje :)?
@antros: bodajże kostkarubika.org, ale głowy nie dam - po prostu szukałem opinii o kolejnych kostkach jakie kupowałem i albo ten producent był pomijany, albo odradzany. pewnie są tam specjaliści jak w całym Internecie. ;)
Przecież Moyu niezmiennie od kilku lat produkuje najlepsze kostki w tej części galaktyki. Co prawda są również modele innych firm godne rozważenia bo to już też nie te czasy, że istnieje tylko moyu a reszta to kupa ale Moyu to jest zdecydowanie najwyższa półka pod każdym względem i dalej się rozwijają, na ich kostce biłem 6 razy rekord świata (Moyu Weilong, chociaż to też już starsza kostka
@Maskow: cześć Maskow
A ja bym chciał żeby to była prawda. Niestety wszystko dalej wskazuje na to, że nie doczekam się konkurenta żadnego szybko przez co dalej będę się pogrążał w depresji i alkoholizmie płacząc nad swoim ciężkim losem w piwnicy przy wykopie zamiast trenować. A chciałbym!
@boa_dupczyciel: No hej, udało się w końcu jakąś kostkę kupić? : D