Aktywne Wpisy
KrzysiekBee +8
Cześć Mirki,
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Czy pozwolić dziewczynie iść na wesele z kumplem?
- Tak 15.6% (824)
- Nie 84.4% (4466)
hitsmer +276
ROZDANIE NAGRÓD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miraski, dziś powinno wjechać ostatnie pytanie w tej edycji #tonaszydery. Pytania dzisiaj nie będzie - mamy remis między dwoma czołowymi graczami. Z uwagi na zaistniałą sytuację, przyznajemy w tej edycji zabawy nie jedną grę Loża Szyderców, a DWIE! Co tam będziemy jakieś dogrywki robić jak dobrze wiemy, że obydwaj zasłużyli (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@oficer-prowadzacy i @Szokatnica - Gratulujemy zwycięstwa i wspólnego miejsca na tronie - prosimy nie bawcie się berłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Drugie i trzecie miejsce czyli @AceDM oraz @Stamp otrzymują wybrany przez siebie dodatek do Loży Szyderców.
Spośród pozostałych uczestników, wieczorem rozlosujemy kubki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Nagrodzonych prosimy o kontakt na PW :)
Pozdrawiamy mireczki i już teraz zapraszamy na kolejną edycję #tonaszydery która ruszy już wkrótce :)
Proszę, taka niespodzianka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kutwa a ja tu siedzę i czekam na pytanie, nawet wysrać się czasu nie miałem xd
Za co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aaa no i dzięki :DDDDDD
Można pomylić z prawdziwością ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobra robota (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Gratuluję zwycięzcom! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Było blisko, pewnie następnym razem się uda ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na hasło 'wykop' masz 10zł rabatu jak coś (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Od następnego tygodnia, bo nasz dostawca ma poślizg ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@loza__szydercow: Wazelina czy mróz chwycił drogi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Domyślamy się, że nie domył kubków octem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Przez ten komentarz, to prawie ja się posrałem ze śmiechu xd
Czemu szydzicie ze swojej modelki, może i ma małe ale trzeba pamiętać że #malecyckitezsafajne ( ͡° ͜ʖ ͡°)