Aktywne Wpisy
Deker01 +344
Taka tam aferka przed nami ;)
Regis86 +153
Postanowiłem nauczyć synów jak działa inflacja. A dokładniej - zademonstrować.
W szkole dzieciaki zbierają karty Panini z piłkarzami - od tych aktualnych, po nieco starsze. Ja akurat testowałem coś w robocie i musiałem w tym celu zamówić dowolny produkt zza granicy (ale na określoną kwotę). Akurat nawinęła mi się babka sprzedająca hurtowo przecenione karty (z 2022, MŚ w Katarze). Kupiłem więc 8 kartonów "big packów", bo akurat tak mi pasowało kwotowo. Każdy
W szkole dzieciaki zbierają karty Panini z piłkarzami - od tych aktualnych, po nieco starsze. Ja akurat testowałem coś w robocie i musiałem w tym celu zamówić dowolny produkt zza granicy (ale na określoną kwotę). Akurat nawinęła mi się babka sprzedająca hurtowo przecenione karty (z 2022, MŚ w Katarze). Kupiłem więc 8 kartonów "big packów", bo akurat tak mi pasowało kwotowo. Każdy
Chcąc wykorzystać potencjał dziesiątek walających się butelek po #craftbeer, a których żal mi było wywalić ze względu na ładne etykietki wymyśliłam sobie, że zajmę się ich kolekcjonowaniem. :P Próbowałam parę zerwać odpowiednimi technikami, ale nie bardzo mam cierpliwość do takich robótek.
Pomyślałam sobie, co ja będę sobie place wrzątkiem parzyć, napisze bezpośrednio do browarów, czy nie mają aby etykietek na zbyciu. XD
Odpowiedziała mi jako pierwsza przesympatyczna Pani Ewa z Radugi. Podziękowała za miłą opinie na temat samego browaru i napisała, że mają specjalne etykiety dla kolekcjonerów i na moje szczęście, załapałam się jeszcze na ten moment, kiedy maja wszystkie wzory istniejące od początku browaru. Jaram się jak dziecko w trakcie Bożego Narodzenia. (。◕‿‿◕。)
Dodatkowo jeszcze dostałam takie fajowe puzzlowe podkładki z logo #raduga. Zdjęcie w komentarzu. ;)
Komentarz usunięty przez autora