Aktywne Wpisy
BanbaBanba +76
Tak właśnie IGenius zajmuje się Tradingiem, inwestowaniem w Krypto i rozwojem osobistym XD
Piękny poradnik od Game Changers Polska jak naganiać frajerów do piramidki i czerpać profit z "BIZNESU ONLINE" Prawdopodobnie rady od samego Felixa Fallusa lub Biernata.
Kogo zawołać do glosówki w której Rudnicka jawnie mówi ile #!$%@?ła hajsu na wynajęcie drogiego hotelu pod robienie tiktoków? XD
Wyślijmy to całe frajerstwo do prawdziwej pracy!
#frajerzyzmlm
Piękny poradnik od Game Changers Polska jak naganiać frajerów do piramidki i czerpać profit z "BIZNESU ONLINE" Prawdopodobnie rady od samego Felixa Fallusa lub Biernata.
Kogo zawołać do glosówki w której Rudnicka jawnie mówi ile #!$%@?ła hajsu na wynajęcie drogiego hotelu pod robienie tiktoków? XD
Wyślijmy to całe frajerstwo do prawdziwej pracy!
#frajerzyzmlm
Zjawa
Deadpool
Ostatnio obejrzałem sobie dwa, tak skrajnie różne filmy.
"Zjawa" - czy LdC powinien dostać Oscara? Nie wiem... rola odegrana genialnie to fakt. film sam też bardzo dobry, ale... bardzo męczący psychicznie. Jasne, to nie jest chociażby właśnie Deadpool, ale wyszedłem z kina z gorączką. Przez 3/4 filmu nikt nic nie mówi, to powoduje pewne rozstrojenia nerwowe. Poza tym dużo brutalności i surowy klimat, w którym toczy się akcja.
Tak... obraz ten jest świetny. Ale nie do oglądania w niedzielne popołudnie.
"Deadpool" - a tutaj wręcz przeciwnie. Lekka, przyjemna, nieco naiwna, ale dla mnie zabawna historyjka. Znów dużo brutalności, ale jakiejś takiej innej, trochę kiczowatej dzięki czemu można spokojnie zasnąć w nocy.
Fabuła 2/10, dialogi 9/10, efekty specjalne 7/10. Także można spokojnie polecić każdemu.
#maratonfilmowy