Wpis z mikrobloga

#hardmirko #hardstyle #euphorichardstyle

#!$%@? mirki jaki ja szczęśliwy jestem, właśnie się dowiedziałem że na 100% będę na Defqonie w tym roku, tryskam radością bo byłem pewien że nie zaoszczędze 900zł (bilet + autobus) ale jednak mi się udało (wiem że to nie dużo, ale jak na ucznia technikum który nie pracuje to całkiem spora suma) wszystko zarezerwowane teraz tylko czekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ale co ja #!$%@? xDD wrzucam wam zarąbisty euphoric od Szwedzkiego Wasted Penguinz, zarąbiście chwytająca melodia i ogólnie świetne wykonanie, moim zdaniem Ci goście to nr1 jeśli chodzi o euphoric (ʘʘ)
DecibelHS - #hardmirko #hardstyle #euphorichardstyle

#!$%@? mirki jaki ja szczęśli...
  • 27
@arrent: jedź! takie coś jest raz do roku, nie wiem w jaki sposób moge oszacować ile lat masz ile widziałeś i przeżyłeś, ale jak dla mnie jest to przygoda życia, na prawde warto zaczynając na wiadomych aspektach jak muzyka kończąc na wspaniałych ludziach i atmosferze :)

@arrent: w sumie racja, gorzej jakby się bilety skończyły :c

@Vodkapicca: @jumperkaa: będę chodził z czapeczką z napisaną nazwą z wykopu aby można było mnie rozpoznać xD (żarcik ofc.) ale tak myśle że jakby się zebrało kilka mireczków na Defqonie to nie miałbym nic przeciwko aby zrobić #wykoppiwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@arrent: jeśli jedziesz z hardtripów to będzie sporo wolnego czasu, organizatorzy zapewniają że "Na miejsce dojedziemy kilka godzin przed rozpoczęciem piątkowego „Gatheringu”, dlatego wszyscy będą mieli czas na rozstawienie namiotów, odpoczynek i odświeżenie się po podróży." tak pisze na wydarzeniu na FB więc będzie dużo za dużo czasu aby tylko leżeć, można to wykorzystac chociażby na napicie się piwa z mirasami :) więc myśle że jak najbardziej wypali jeśli tylko inni
@Vodkapicca: @arrent: tak sobie myśle że można by było zrobić #wykoppiwo w przerwie między jednym a drugim dniem imprezy, bo i tak nie wierze że ludzie będą spać tylko robić swoje namiotowe imprezy przy grillu itp. w porach wieczornych po zakończeniu pierwszego dnia imprezy ( ͡° ͜ʖ ͡°)