Aktywne Wpisy
krytyk1205 +72
Obserwuję ta aferę z dupy i zastanawiam się z jakimi matołami ja tu siedzę. Co wy macie w głowach stalkując laskę na jej kontach i wypisując posty do jej rodziny i dzieci. To pytanie retoryczne, nie oczekuję odpowiedzi od ludzi którzy maja gnijącego ziemniaka zamiast mózgu. #!$%@?ąc od wpisu laski na zamkniętej grupie.
Fajnie, że się dobrze bawicie niszcząc komuś życie. Smutne to jak was bawi lincz. A skończyć się może dla
Fajnie, że się dobrze bawicie niszcząc komuś życie. Smutne to jak was bawi lincz. A skończyć się może dla
PrawaRenka +34
#przegryw
Matka zauważyła że zacząłem łysieć na całego. Dawno nie zrobiło mi się tak smutno, że aż musiałem powstrzymywać łzy. Dotarło do mnie, że już nigdy nie będę ładniejszy niż teraz. Chłop z 4.5/10 w peaku spadnie do 2-3. Z chłopaka spokojnie wyglądającego na 18 lat do p0laka wyglądającego na over 30-40
Znowu będzie mi się robiło niedobrze na mój widok w lustrze ehhhh
Są tu też jacyś baldcele czy tylko oskarki
Matka zauważyła że zacząłem łysieć na całego. Dawno nie zrobiło mi się tak smutno, że aż musiałem powstrzymywać łzy. Dotarło do mnie, że już nigdy nie będę ładniejszy niż teraz. Chłop z 4.5/10 w peaku spadnie do 2-3. Z chłopaka spokojnie wyglądającego na 18 lat do p0laka wyglądającego na over 30-40
Znowu będzie mi się robiło niedobrze na mój widok w lustrze ehhhh
Są tu też jacyś baldcele czy tylko oskarki
Do wyścigu kwalifikuje się pierwsze 23 osoby (1 miejsce zarezerwowane na potrzeby transmisji)
Z wyścigu będzie prowadzony stream Za realizacja i komentarz będzie odpowiedzialny Marek "Tuchan" Lisowski.
relacja będzie przeprowadzona na kanale
https://www.youtube.com/watch?v=4OSOKweZQAE
aktualne czasy w pre-quali do czwartkowego wyścigu znajdziecie tutaj
http://94.249.236.169:50044/lapstat
@xWaleq @rzezol @ckbucu @rzezol @manix93 @oldman83 @bomber89 @zabaracer @tenbatonik @Cummykaze @iso9001 @iAdamM @kamien_w_bucie @patrollo2 @Rabsztok @zacmiony @snsv @lawicko @tatwarm @mdc
#assettocorsa #januszesimracingu #simracing
@bomber89: