Wpis z mikrobloga

Oto jak McFit ustosunkował się do zmanipulowanej wersji wydarzeń Pseudo drwala który teoretycznie dostał w papę w ich siłowni.
https://www.facebook.com/notes/mcfit-naturalnie-w-formie/odnosz%C4%85c-si%C4%99-do-incydentu-z-dnia-3022016/1556518531341129
Wołam plusujących ten wpis:
http://www.wykop.pl/wpis/16436651/wczoraj-zostalem-zaatakowany-w-silowni-mcfit-przy-/
Jeśli nie podoba Ci się, że Cię zawołałem, na czarnej na pewno mi będzie wygodnie :)
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ile tu emocji. Z jednej strony bardziej prawdopodobna relacja klienta niż firmy, z drugiej Lechosław z dziennikarstwa na UW i KOD, z kolejnej wulgarna pracownica McFit, z innej jej fota. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No i @Naswwa powinien dostać klapsa w dziąsło, bo w profilu ma uzupełnione fake dane.
imię: Sebastian Wasilewski miasto: Łódź email: sebastian.wasi@gmail.com
  • Odpowiedz
@D3lt4: Masz bordo a jesteś tak tępy, że nie zauważyłeś, że kolegoa @Naswa WKLEIŁ tekst na mirko? I jeszcze chcesz go bić? Piwniczy stulejarz delta czeka w pogotowiu na oklepanie niewinnego człowieka. Żenada, usuń konto
  • Odpowiedz
@Coolek: Od początku w większości komentarzy pisali, że wydadzą oświadczenie. Oni w przeciwieństwie do Lechosława ( ͡° ͜ʖ ͡°) najpierw zebrali zeznania świadków, przejrzeli monitoring, żeby to było legitnie, a nie takie na URA. Myślę, że jeśli teraz Lechosław coś odpisze, to udostępnią nagranie, żeby mieć już święty spokój.
  • Odpowiedz
@Andrzej_Walczak: kretynie, czytając jego wpis w żaden sposób nie idzie się domyślić, że to nie jest jego wpis. Ktoś inny dodał potem tę samą historię, ale okraszając ją genialnym wstępem "Przydarzyło się mojemu znajomemu:"

Teraz kumasz?
  • Odpowiedz
@JokerBonifacy: tak, przecież klub zawsze będzie robił co może żeby się obronić, ale na razie to są puste słowa z których nic nie wynika, nie rozumiem czemu wszyscy teraz wierzą w słowa klubu jak nieomylną świętą księgę, nie bronię tego lechosława, ale bez nagrań z monitoringu to oni mogą nawet pisać że go tam nie było, ale na monitoringu wszystko widać, tylko wam go nie pokażemy XD
  • Odpowiedz
Podsumujmy:
Gość został pobity przez agresywnego napastnika.
Wezwał policję, udał się na pogotowie.

W tym czasie zdążył zadzwonić/odbyć rozmowę z dwoma kierownikami mcFit oraz udać się jeszcze do biura w celu osobistego spotkania, w końcu obrażenia wymagające wizyty na pogotowiu poczekają, sprawa biurowa jest ważniejsze...

Co
  • Odpowiedz
@botanicFTS: Nie kazdy McFit jest taki, no ale prawda jest taka ze to w Niemczech sa najtansze silki wiec pelno w nich turasow, ruskow, jugoli i polakow. Nie oczekuj takiego standardu jak w jakims Leo's gdzie placi sie nie 29 a 89 euro na miesiac.
  • Odpowiedz