Wpis z mikrobloga

p---s twojego "partnera" w twoim odbycie to nie "orientacja", to zboczenie.

http://www.wykop.pl/link/2997575/#comment-34248771 - @Licensed2Kill

+ kilka innych od tej osoby z ostatniego tygodnia:

członek twojego partnera w twoim odbycie to nie "orientacja", "postęp", "miłość" czy jakkowiek to sobie niazywacie

grupy wykopków propagujących "penisa w odbycie"

po raz setny, k---s twojego "partnera" w twoim odbycie to nie "ORIENTACJA", lecz zwykłe zboczenie.

spokojnie bo ci zwieracze puszczą.

"zwieracze" w odbycie puszczają to i miejsce na pampersa

24 - 6 = 18

#stuprawakowinteresujacychsiedupamigejow #bekazprawakow #neuropa #lgbt
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@artpop: no koles ma racje, to zboczenie/choroba psychiczna... tlumaczenie ze np zwierzeta tez bywaja homo.. to tak samo jak tlumaczenie "Rak to nie choroba, psy tez na to choruja" WTF. Lewaki do psychiatry :F
  • Odpowiedz
Tak mi się przypomniało:
Jedzie dwóch pedałów samochodem i nagle mają stłuczkę. Z samochodu który w nich wjechał wysiada gość i mówi:
-Panowie, może się dogadamy, 100zł i zapominamy o tej sprawie
-Nie, dzwonimy po policję - odpowiada pedał
-250zł?
-Nie.
  • Odpowiedz
@YodaMonster: w ogóle to jest dobre :D lubią ładować sobie w dupę to niech sobie ładują, dlaczego wszyscy naokoło muszą o tym wiedzieć? czy heteroseksualni biegają i wszędzie rozpowiadają co lubią robić w łóżku?
  • Odpowiedz
dlaczego wszyscy naokoło muszą o tym wiedzieć? czy heteroseksualni biegają i wszędzie rozpowiadają co lubią robić w łóżku?

@Chehu: Nikt tego nie rozglasza. Homoseksualisci chca moc legalizowac swoje zwiazki. Co w tym zlego? Nic.
  • Odpowiedz
@SeriousGuy: No i masz tam tylko dwa przyklady synonimow dla slowa zboczeniec, nie wpisali wszystkich i tyle, w kazdym razie to jak prostokąt i kwadrat : Kazdy pedzio jest zboczencem, a nie kazdy zboczeniec jest gejem.
To ze ktos sobie w slownik wpisal inaczej (Bo to takie .nowoczesne xD ) To tylko kwestia nazewnictwa, ktore jest bledne. Tak jak a-----l jest narkotykiem, a niektorzy twierdza ze nie Bycie gejem to
  • Odpowiedz
@SeriousGuy: Nic. Nie pasuje mi tylko ich parcie na posiadanie dzeici. Jest c---a, jest k---s. Jedno do drugiego - dziecko. I tylko w takiej konfiguracji, inaczej nie zadziała, zgodzisz się?
Dlatego uważam, że związek, najbardziej podstawowa relacja, w której pojawia się dziecko, to kobieta i mężczyzna. I tyle. I mów na mnie zaściankowy, rasista, ksenofob, obojętnie. Jestem tym wszystkim ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Natomiast prawnie oczywiście
  • Odpowiedz
Nie pasuje mi tylko ich parcie na posiadanie dzeici. Jest c---a, jest k---s. Jedno do drugiego - dziecko. I tylko w takiej konfiguracji, inaczej nie zadziała, zgodzisz się?

@Chehu: Zgodze sie, c---a i k---s sa potrzebne do splodzenia dziecka- ale niepotrzebne sa do jego wychowania. Czy to wazne, czy dziecko wychowa sie z ojcem+matka, samym ojcem, sama matka, matka+kobieta lub ojcem+mezczyzna?
  • Odpowiedz
@SeriousGuy: Najlepiej niech dzieci wychowywuja malpy, albo seryjni mordercy :F co za roznica.
Wiesz jaka to krzywda dla dziecka? Wiesz jakie bys mial dziecinstwo w szkole gdyby wszyscy wiedzieli ze jestes z rodziny zboczencow, bys nie mial zycia. A to najbardziej błahy przyklad problemow z tym związanych.
  • Odpowiedz