Wpis z mikrobloga

@mistellaire: Nie będzie dobrze. Uwierz mi. To cały system jest do przebudowy a nie jakaś durna nakładka, która zacina cały system. Sony też współpracuję z Google ale PRZEDE wszystkim z użytkownikami nad wypuszczeniem MM. Jak? Dali użytkownikom Z3/Z3c MM Concept i ludzie mówią im co mogą naprawić, co nie działa. Nic nie przebiję MM od Sony.
@Invar: Nooo, i to ja rozumiem.

Nic dziwnego, że w każdym wątku na XDA o Nexusach, wszyscy w komentarzach stękają, że następnego Nexusa chcą od Sony.

Ale podobno następny będzie od HTC. I mi to starczy. Mam dość Samsunga, tym bardziej życiowego błędu jakim było wzięcie wersji Edge. Trzymasz telefon horyzontalnie, żeby oglądać YT a kawałkiem palca zsuwasz pasek statusu z góry, super bulwo ( ͡° ʖ̯ ͡°
@mistellaire: Tylko nie HTC... ktoś kto upada nie powinien zajmować się produkcją Nexusów!

Mam znajomego z Indii. Kupił S6 Edge. Już wylądował w naprawie. Aparat robi zdjęcia z białymi kropkami, szkiełko jest brudne, serwis zostawił ślad palca od strony wewnętrznej i wmawiają mu, że to jego wina :D Cudowny Samsung i ich magiczne myślenie... żenada.
Jego mama ma S6. Prawdopodobnie zmieni na LG V10.
Miał też Z3C ale wolał mieć Samsunga
@Invar: A co mnie obchodzi opinia no-name? Kto chce mnie brać na poważnie na portalu ze śmiesznymi obrazkami, niech bierze. Zawsze może sam użyć Gugla i poczytać czemu Sony czy LG ssie, a czemu Samsung niekoniecznie ssie.

Szczególnie, że za moje porady nie płacisz.