Wpis z mikrobloga

http://www.wykop.pl/link/2992341/widzowie-wygwizdali-beate-szydlo-na-finale-me-w-pilce-recznej-wideo/
To, że to znalezisko nie wejdzie na główną, jest wstydem dla całego wykopu. Pisowskie konta, służące wyłącznie do walki politycznej w internecie, robią co mogą, żeby to zakopać. Takie samo nagranie z Tuskiem, czy kopacz, wjechało by na główną rozpędem.

Jeżeli to wykopalisko nie wejdzie na główną, to ja usuwam konto z tego pisowskiego portalu.

#polityka
  • 17
@siemankooo: To nie ma znaczenia. Nie ty i nie ja, jestesmy od tego zeby oceniac co widac na filmie. Film zasluguje zeby byc na glownej, tak samo jak bylo tysiac atakow na bronka, na kopacz i na tuska. Niech kazdy sobie sam wyrobi opinie. Ale pisowskie trolle, blokuja film w wykopalisku, zeby zobaczylo go jak najmniej osob.
@MrocznyBrokul: To sa dwie mozliwosci. Albo administracja powinna usunac znalezisko, razem z banem dla wrzucajacego, zeby mogl to wrzucic ktos inny i zebysmy mogli wykopac.

Albo, skoro tego nie zrobili i nie da sie dodac duplikatu, to nalezy wykopac to, zeby bylo na głownej.
@lazynmb: To jest pospolity trolling. Nawet mi to nie przeszkadza specjalnie i nie biorę udziału w tej wojence (to tak jakby co, żeby oszczędzić komuś trudu przeglądania, czy zakopałem/wykopałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Ale ty się powołujesz na jakiś wstyd i RiGCz w obronie ustawki, w której przez pierwsze kilka godzin z dwóch stron leciały od góry do dołu minusy na przeciwników, nieważne czy pisali komentarze debilne