Aktywne Wpisy
ly000 +57
Jeśli myślicie o przebranżowieniu się na programistę lub generalnie przejście do branżę IT to lepiej zastanówcie się raz jeszcze. Dużo się mówi o kryzysie w IT, ale co to dokładnie znaczy dla kandydata wchodzącego na rynek pracy?
Załóżmy że:
- jesteście z Warszawy (dość optymistyczne założenie)
- wasze doświadczenie komercyjne w programowaniu wynosi 0 lat, szukacie swojej pierwszej pracy
- znacie bardzo dobrze angielski, potraficie się w nim świetnie porozumiewać, ale nie
Załóżmy że:
- jesteście z Warszawy (dość optymistyczne założenie)
- wasze doświadczenie komercyjne w programowaniu wynosi 0 lat, szukacie swojej pierwszej pracy
- znacie bardzo dobrze angielski, potraficie się w nim świetnie porozumiewać, ale nie
Maciek5000 +225
Ale mnie dzisiaj blackpill strzelił w mordę xD
Stanąłem ciężarówką na kopercie na Orlenie. Tej, gdzie rozładowują cysterny. Na pół godziny tylko, to miałem nadzieje, że się nie dojebią. No, ale placowy się #!$%@?ł od razu xD
Pogadałem z nim chwilę i się odczepił, tym bardziej że to taki w #!$%@? beciak i jakbym na niego nakrzyczał, to by się popłakał xD Zezowaty, i to eozbieżnie w dodatku, chyba lekko upośledzony, niższy
Stanąłem ciężarówką na kopercie na Orlenie. Tej, gdzie rozładowują cysterny. Na pół godziny tylko, to miałem nadzieje, że się nie dojebią. No, ale placowy się #!$%@?ł od razu xD
Pogadałem z nim chwilę i się odczepił, tym bardziej że to taki w #!$%@? beciak i jakbym na niego nakrzyczał, to by się popłakał xD Zezowaty, i to eozbieżnie w dodatku, chyba lekko upośledzony, niższy
http://www.fly4free.pl/czy-wiesz-jakie-rzeki-plyna-przez-znane-europejskie-miasta-sprawdz-sie/
Ja niestety słabo.... 5 na 15.
@taksepacze , @fl4izdn4g , @i_pan_pawel , @katyperry92 , @mlekoztesco , @malapartyzantka , @mam_krowy, @bess9
#csibackstage
@jukees: Ciotce wyszła Arielka, to jak przepraszam mamy iść na bal do Łańcuta?!
Nie oszukuj, pierwszy wynik się liczy :P