Czo to #skt tak słabo gra? Czasem się zastanawiam czy oni tak na serio? Nie sądziłem, że można tak szybko zlecieć z formą. Co więcej uważam, że Bengi popełnia mniej błędów niż Blank. #leagueoflegends
@Alver: Po prostu spoczeli na laurach, nic nowego. Postrach każdego pro-gracza, nadmiar pochwał. Jak się znowu wezmą do pracy, to wróci ich stara forma, - a jak nie to team się rozleci i będą znowu indywidualnie szkolić skilla jak kiedyś.
@ChomikSon: Myślę, że może być też przyczyną brak motywacji i zmiany w teamie. Oraz to, że każdy wymaga od SKT bycia najlepszym zawsze. To musi deprymować. Co nie zmienia faktu, że grali słabo. Chociaż koniec końców okazało si, że grać umieją. Szczególnie team fighty. @TheGhost910: Nie zgodzę się. KT też gra i to na dobrym poziomie. Origen zacznie grać niedługo bo chłopaki już mogą trenować bez problemów a
@Alver: Według mnie to odejście MaRina obniżyło jakość SKT. Nie dość, że był kapitanem, który dawał świetne calle drużynie, to potrafił solo wygrać mecz (pamiętny Renekton na Worldsach). SKT to jednak Korea, której nie wolno nigdy lekceważyć.
@Zycie_Jest_Jak_Kaloryfer: Trzeba pamietac, ze to solo wygrywanie gier przez Marina opiera sie na grze wokol topa przez junglera. Marin mogl grac tak jak gral, bo do tego go przygotowywalo SKT.
@nivixi: Może wykorzystują to, że przeciwny team skupia się na Fakerze czy Bangu, a niepostrzeżenie to MaRin z pomocą Bengiego zdobywają przewagę w early by w mid wygrać team fight. Co nie zmienia faktu, że mieli mistrzowski skład. @Shenlong: Wybrał kasę, nie trofea ( ͡°͜ʖ͡°)
#leagueoflegends
Komentarz usunięty przez autora
@TheGhost910: Nie zgodzę się. KT też gra i to na dobrym poziomie. Origen zacznie grać niedługo bo chłopaki już mogą trenować bez problemów a
Komentarz usunięty przez moderatora
@Shenlong: Wybrał kasę, nie trofea ( ͡° ͜ʖ ͡°)