Wpis z mikrobloga

twistów fabularnych

Wiesz, że można posługiwać się językiem polskim?
Jak dla mnie słabo trafiłeś z argumentami. Większe zarzuty mam, co do niewykorzystania Matta jako adwokata. On tu nie prowadzi żadnej sprawy, a ta którą zajmuje się jego kumpel u tej babci jest bezsensowna. Ratowanie jakiejś ruiny pomimo że dają im pieniądze i to więcej niż ich chata jest warta. Zrobili z Matta istotę z jakimiś dziwnymi nadprzyrodzonymi mocami. Potrafił powiedzieć co znajduje
@Wiedmolol: @PanBulka: Nie należy jednak ignorować błędów i głupot jakie powstały w serialu, które mam nadzieję, że zostaną naprawione w drugim sezonie. Na co niestety chyba nie ma co liczyć, bo netflix ogłosił, że będzie tylko większa rozpierducha
@MorDrakka: Pełna zgoda. Jeśli chodzi o rolę kancelarii w serialu, to do tej pory służyła wyłącznie jako miejscówka do snucia planów rozpracowania Fiska. Ale jak wiadomo rynek dość ciężki więc klienci powinni się w końcu pojawić ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeśli natomiast chodzi o nadprzyrodzone zdolności głównego bohatera, to były dla mnie całkowicie irytujące. Komiksowy Daredevil to raczej bohater w typie Punishera, który najpierw wali po mordzie