Aktywne Wpisy
dom_perignon +285
Kadet20 +36
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
plan jest prosty- musze wyremontować piwnice, a wykluł mi sie pomysł strzelenia sobie sciany w drewnie.
i tu jest problem- gdzie je dostać? Markety budowlane w lublinie to kpina cyrk #!$%@?, o ile są to same tandetne nadruki na panelach od sita za chorą kase, tartaki nie mają wyceny i nie wiem ile szekli zawołają za 6m ale chyba skończy sie na zagadaniu jakiegoś zenka z pobliskiego przybytku tego typu.
zastanawiałem sie też nad położeniem paneli podłogowych na ścianie
ale nie wiem jak to działa w praktyce
macie jakieś porady odnośnie tego?
#remontujzwykopem #budownictwo #design #remont #pytanie
jeśli chodzi o wilgoć- z tego co czytałem najlepsze są drewna egzotyczne albo dąb, bo mają mniejszy stopień nasiąkania
@rozczaskator: właśnie chciałem uniknąć płyt, bo te nadruki to padaka
@1Jurko: dobra boazeria bardzo ociepla wnętrze, a takie surowe dechy są w sztosie- w każdym razie mi sie bardzo podobają, może dlatego, że lubie drewno
Mi się podoba taka http://www.directwoodflooring.co.uk/handscraped-smoked-fossil-oak-lacquered-engineered-wood-flooring.html
W poprzednim domu miałem taką i wygląda super..
Robiłem kilka podłóg w uk a tam większość jest przykrytych wykładzinami.
Po wyczyszczeniu i lakierowniu prezentowaly
@ashmedai: jeśli mam być szczery, to 'before' mi sie bardziej podoba, chyba jednak skończy sie na rozpytaniu w pobliskim tartaku i bejcy
aczkolwiek podobny efekt chce osiągnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)