Aktywne Wpisy
troglodyta_erudyta +215
#debata
Kiedy próbujecie zaorać gównopytaniami potężnego Trzaskowskiego.
Z takimi kontrkandydatami Trzaskowski mógłby nic nie robić, tylko srać do Wisły codziennie, a i tak by wygrał.
Kiedy próbujecie zaorać gównopytaniami potężnego Trzaskowskiego.
Z takimi kontrkandydatami Trzaskowski mógłby nic nie robić, tylko srać do Wisły codziennie, a i tak by wygrał.
Runaway28 +6
#przegryw #logikarozowychpaskow #rozowepaski #silownia #blackpill
Problemy współczesnych Julek odc. 2137
Problemy współczesnych Julek odc. 2137
Mam dokładnie taki rower jak na obrazku i do tej pory korzystałem z niego tylko w celach rekreacyjnych i ot tak dla sportu. Zamierzam nim pojeździć do pracy bo w sumie niedaleko - 7-8km, a zaraz ma być cieplej, ale jest "goły"rower i oczywiście zaraz byłbym cały w błocie, bo cały czas mokro.... I ma być mokro.
Jakieś sensowne błotniki, żeby toto się nadawało do czegokolwiek, ale żeby cena dupy nie urywała z drugiej strony ("musisz kupić błotniki firmy PowerBłotnik, bo tylko one...." - nie)?
Najlepiej żeby dało się w jakimś sensownym czasie zdemontować, bo pewnie nadal będś jeździł dla sportu w ładne dni, a po co toto ma mi latać :)
Z góry dzięki.
#rower #rowery
http://allegro.pl/blotniki-rowerowe-simpla-26-28-zestaw-przod-tyl-i5378395211.html
@Prezidento: Oczywiście widziałem, ale jestem ciekawy jak to z montażem u mnie, czy na pewno da radę.
Bo tak jakoś tego póki co nie widzę, ale dawno nie widziałem roweru w sumie, może i masz rację, nie wiem.
Ochraniacz na korbę rozumiem masz.
Sam stosuje błotniki takie "sportowe" żeby nie psuć sobie linii rowerów ;) ale to trzeba jasno powiedzieć że
Czyli można wziąć takie za prę złotych i będą git?
problem może być z trwałością montażu, ale jak nie ciorasz w terenie to powinny trochę wytrzymać