po co zakłada stronę ( po 2 miesiącach od zaginięcia) w wielu językach?? Wiem że wcześniej były tłumaczenia zaginięcia na wszystkie języki świata... on wie że Ewa jest porwana?? Wiem że się miota i ma nadzieje że ją porwali ale aż tak... ale po 2 miesiącach>>> a miał tłumaczenia wszystkie już po nie całym tygodniu od zaginięcia.
@katyperry92: właśnie nie wiem, ale na stronie Missing to lata na fb i dzisiaj komentarze z tym są tam kasowane ciągle ( ͡º͜ʖ͡º) wejdź i zobacz co tam się dzieje, bo ja już nic nie ogarniam (⌐͡■͜ʖ͡■)(╥﹏╥)
@katyperry92: doszło do tego, że nawet stworzyli profil Adam Adsky (ʘ‿ʘ) i z niego pisali. Nudzi im się, ale teorie mają dosyć odważne i kompletnie odlotowe (ʘ‿ʘ)
@tesoro: Tym ludziom sie nudzi po prostu. Każdy najeżdża na każdego, ale o co komu chodzi, to chyba oni sami tego nie wiedzą. Po prostu głupią rozrywkę sobie znaleźli - poobrażać wszystkich do woli, i tyle! Bo merytorycznej treści tam nie ma żadnej! Aż mi żal ich..., "Dlaczegoś biedny? - Bo głupi".
@katyperry92: ale tam jedna założyła konto 4 minuty temu i ma profilowe z kwadratem ( ͡°͜ʖ͡°) Oni chyba na fb bardziej czują się bezkarni niż na forach i ubliżają bratu Ewy :O Dla mnie niepojęte jakie tam komentarze latają. Teraz dochodzą co robił w noc zaginięcia Ewy (ʘ‿ʘ) Uruchomili się, bo kiedyś chyba nie było aż takiej możliwości pisania komentarzy
@tesoro: @kattyperry ta opowieść była już dawno, to fikcja literacka z czasów, gdy ludzie wymyślali na wykopie różne zakończenia. Nie pamiętam nicku, ale ten wpis miał bardzo dużo plusów.
@mirek_1: ja tam się nie dziwię, że założyli taką stronę, bo brat ewidentnie ma spore wątpliwości co do prawdziwości wersji wydarzeń przedstawionej przez prokuraturę. Inna sprawa, że dopiero po 2 miesiącach (ale z drugiej strony tłumaczenia na inne języki powstawały już na początku, może teraz dopiero zebrali to jakoś w jednym miejscu)
@katyperry92: " Chwycił się za głowę tak, jakby miało dodać mu to otuchy. Jakby chciał przekonać samego siebie, że tak trzeba." Mirek odleciał z opowieścią, ale przyznam ,że mi się podoba ( ͡º͜ʖ͡º) Szum silnika, łezka w oku (⌐͡■͜ʖ͡■)
o co w tym wszystkim chodzi?
http://www.ewatylman.com.pl
#ewatylman
Specjalnie dla Was link, który dostał laur konsumenta wykopu. Tu jest ciąg dalszy opowieści..tyle, że to fikcja literacka jak Loli.
http://www.wykop.pl/wpis/15552667/jestes-glupia-powiedzial-podajac-jej-reke-przezieb/