Wpis z mikrobloga

Ciekawy artykuł o PiSie z 2014 roku wiele się nie zmieniło, jeden z komentarzy:

Często rozmawiam ze zwolennikami PiS na Twitterze - ich metoda jest jedna - gdy obnażysz szkodliwość PiS stajesz się: agentem ruskich, agentem WSI albo alkoholikiem (jeden geniusz pisowiec tak mnie nazwał). Nie potrafią wydusić argumentu, więc obrażają i czynią z ciebie antypolską zarazę. To ja dziękuje - za takie towarzystwo!

#bekazpisu #bekazprawakow #bekazlewactwa #polityka #dobrazmiana #kod #neuropa #4konserwy #tysiacurojenniezaleznychmediow

Pobierz PabloFBK - Ciekawy artykuł o PiSie z 2014 roku wiele się nie zmieniło, jeden z koment...
źródło: comment_2AtmHn21mQboKp1NJNw2ffjJ5xXSKqGz.jpg
  • 14
@PabloFBK: Polaryzacja zycia publicznego w Polsce do tego doprowadzila. Jak krytykujesz PO - jestes PiSowcem. Jak krytykujesz PiS - jestes diablem z .Nowoczesnej, albo co gorsza napletem odcietym od Platformy. Wiekszosc zaangazowanych osob - niezaleznie z ktorego obozu pochodzi - patrzy na wszystkich w systemie 0-1. Albo jestes z nami, albo zostajesz faszysta, lewakiem prawakiem, morderca nienarodzonych, homosiem, cyklista.
@mati1000500100900: Różnica polega na tym, że jeżdżenie po PO jest okej, natomiast jakakolwiek, nawet najbardziej uzasadniona krytyka PiSu spotyka się z wylewem oskarżeń, pomówień i wyzwisk pod Twoim adresem, tylko dlatego, że naruszyłeś świętość. Nic mnie bardziej niż to obecnie nie denerwuje, nie jestem za KODem ani PO, .N czy SLD, a mimo to nie moge w żaden sposób poprowadzić normalnej dyskusji na temat PiS. Każdy nawet najbardziej trafny argument przeciwko
@IceBeast: Czytałeś chociaż?

PiS poparł projekt ustawy w świetle której Rzeczpospolita Polska będzie wypłacać emerytury obywatelom obcych państw, głównie IZRAELA - ofiarom represji SOWIECKIEJ i NAZISTÓW

Zanim powyzywasz kogoś od żydów, to sprawdź czy tako owych nie wspiera Twoja patria ( ͡° ͜ʖ ͡°)