Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +204
Nadrabiam, co się działo od kilku dni i kisnę.
Obrona #!$%@? Kierwińskiego i łyknięcie tego „badania alkomatem” to ostateczny dowód, że fani KO są ostatnimi ludźmi, którzy mają prawo wyzywać pisowców od debili xd
Chłop bełkotał na dwóch wystąpieniach, na jednym z nich choćby Hołownia brzmiał normalnie, bełkotał w wywiadach. Ponadto jest szefem policji, więc ma tonę możliwości, żeby ukartować takie badanie, a policjantka, która go badała nie istnieje.
Wy naprawdę uwierzyliście,
Obrona #!$%@? Kierwińskiego i łyknięcie tego „badania alkomatem” to ostateczny dowód, że fani KO są ostatnimi ludźmi, którzy mają prawo wyzywać pisowców od debili xd
Chłop bełkotał na dwóch wystąpieniach, na jednym z nich choćby Hołownia brzmiał normalnie, bełkotał w wywiadach. Ponadto jest szefem policji, więc ma tonę możliwości, żeby ukartować takie badanie, a policjantka, która go badała nie istnieje.
Wy naprawdę uwierzyliście,
TrexTeR +80
Dzisiaj ojciec mi kupił samochód do jeżdzenia do pracy.
Seat Leon 1.9 TDI za równe 10 tys. To mój pierwszy, własny samochód. :) #przegryw #motoryzacja
Seat Leon 1.9 TDI za równe 10 tys. To mój pierwszy, własny samochód. :) #przegryw #motoryzacja
https://m.facebook.com/Parana-Nasza-Ukochana-611389275617202/
Poczytajcie tez komentarze przy ocenach ;)
Profeska pełną parą.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=916853008404159&id=611389275617202
Są też knajpy posiadające świetną lokalizację i nawet traktowanie klienta jak zło konieczne nie jest przeszkodą w funkcjonowaniu bo strategia sita robi swoje.
Genialnie nie wszędzie nas chcą i nie przejmują się złą opinią. Nie każdy
Ten lokal to stare, postpeerelowskie dno. Taki Społem, Urząd Skarbowy, ZUS pod postacią baru.
@W_k_u: Dajesz nazwę.
@tentamten: Hurr durr mam 50 zł i to ja ustalam zasady. Nie w Paranie, kolego. Kazali Wam wyjść bo lokal jest otwarty do określonej godziny i obsługa ma gdzieś, że Pan Mirek i jego stulejarska brygada ma jeszcze ochotę na piwko.
Pomijając już wszystko inne to zwykła kultura wymaga uprzejmego zachowania wobec wszystkich ludzi, nie tylko klientów. Ktoś, kto w taki sposób podchodzi do innych jest po prostu pieprzonym burakiem, któremu słoma z butów wystaje.