Wpis z mikrobloga

Dzień 9

Warte uwagi na dziś (24.01.2016) wg mnie:

Valladolid - Cordoba 2 ~@4.3
Atromitos - Giannina 2 ~@7.5
Lazio - Chievo 2 ~@5.75
Kaiserslautern (Ger) - Cracovia (Pol) 2 ~@4.3
Lyon - Marseille 2 ~@3.4
La Coruna - Valencia 2 ~@3.4

PS. Przed każdym wyborem radzę samemu sprawdzić, przemyśleć i wybrać. Moje typy są tylko moimi propozycjami, jeżeli uznasz, że są kiepskie po prostu je zignoruj. Owocnych plonów ! ((oo))
#lowcykursow #bukmacherka
  • 12
@lisekchz: Bo Valencia to Valencia, nigdy nie wiadomo kiedy sie przebudzi. Wiem w jakiej są formie, ale kurs jest i tak moim zdaniem za wysoki na nich. Swoją drogą mam ich na czarnej liście.
@lisekchz: Jeżeli chcą myśleć o pucharach muszą zacząć wygrywać. Analizowałem, nie wiem po co ten tekst. Jak pisałem na początku moje propozycje podaje na podstawie h2h, własnej opinii i formy, jeżeli się nie podobają zignoruj. Moje wpisy mają na celu zrobienie czegoś pożytecznego, czyli wyciągnięciu kilku spotkań dziennie z moim zdaniem zawyżonym kursem, żeby ktoś mógł sobie je sam przeanalizować dokładniej i ewentualnie obstawić. Dzielenie sie opiniami mile widziane, tak jak
@Fasberg: spokojnie, próbuje zrozumieć Twój tok rozumowania. :-) IMO nie wejdzie - Valencia w fatalnej formie na ławce z fatalnym trenerem i bez kilku podstawowych graczy.
@lisekchz: Jest spokojnie, chciałem to wyjaśnić ((oo)). Co do formy Valencii to zgadzam sie, ale mimo wszystko nigdy nie wiadomo kiedy odpalą, tak samo z Chelsea dziś. Może ktoś odważny sie na nich znajdzie( ͡º ͜ʖ͡º).
@Fasberg: Valencia nie ma szansy dziś wygrać. Ostatnio męczyli się w CdR z Las Palmas i się po 1 skończyło mimo najmocniejszego składu. Depor ALL IN.
@Mato: Rzuć okiem na h2h i forme Lazio - Chievo, na 13 meczów u siebie Lazio wygrało z nimi tylko 2 razy więc jest spore prawdopodobieństwo, że Chievo nie przegra tego meczu a kurs bardzo wysoki.