Aktywne Wpisy

auto_reply +29
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +187
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

React.renderToString) HTML po stronie serwera i podmieniają tylko odpowiednie elementy na stronie. Czy nie robi tak przypadkiem nawet(!) Wykop? I co powiedzą Ci od #react lub #angularjs? Progressive enhancement?( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programowanie #javascript #webdev
źródło: comment_L528WHcjKMesSAQARRxB4TgemThqtKJ4.jpg
PobierzJeszcze jakieś wady/zalety? Chętnie usłyszę. :)
Komentarz usunięty przez autora
{"html":"<...>..."}vs
prawdziwy DOM
Taka różnica? I jak wygenerujesz nie-pseudo-HTML np. w PHP?
Przy okazji react-a ... można oczywiście użyć kodu renderującego html-a po stronie klienta i serwera również w tym scenariuszu.
@informatyk15000k: Właśnie tej nazwy szukałem, dzięki!