#wygryw czuje mocno ( ͡°͜ʖ͡°) W tamtym tygodniu ja w koncu znalazlam fajna i na prawde dobrze platna prace, a dzisiaj #niebieskipasek zmienil stanowisko na wyzsze i tez lepiej platne. Koniec z debetami na kontach ( ͡€ ͜ʖ͡€) #pracbaza
@loza__szydercow: heloł ( ͡°͜ʖ͡°) @ladzik: i tak wrzuce za jakis czas, bo nikt nie uwierzy ile mozna zarobic na sluchawce (podstawa+ ok. 3k prowizji) i to kumpel mnie tu wkrecil, sama widzialam jego wplywy na konto. Ogolnie ludzie mowia, ze zeby miec mniej niz 2k prowozji to trzeba sie mega #!$%@?
@mastiffek: " ...#!$%@? karty kredytowe to jest wasz majestat, wasza godność. Robota #!$%@? w korporacji i karta z debetem, to wy #!$%@? Polacy, #!$%@? z wami."
@badtek: oj tam, ja to mam taka zdolnosc kredytowa ze jedyny debet jaki moge wziac to 200zl na zblizeniowce XD ale mam dwie karty to robi sie wieksza kwota, czasami dupe ratuje @loza__szydercow: a dziekuje :D
W piątek jak co 4 lata pakuję się i przylatuje do Polski. Na codzień mieszkam w Niemczech, ale uważam że to mój obowiązek żeby oddać głos w wyborach. Swój głos oddam na #pis uwierzcie mi że nie chcecie tego w Polsce co dzieje się od pewnego czasu w Niemczech #wybory #polityka
W tamtym tygodniu ja w koncu znalazlam fajna i na prawde dobrze platna prace, a dzisiaj #niebieskipasek zmienil stanowisko na wyzsze i tez lepiej platne.
Koniec z debetami na kontach ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#pracbaza
#gayalert
kiedy chcesz być zabawny, ale nie umiesz do końca czytać.jpg
Umiem czytać - zobacz pasek pod avatarem - do tego jest nawiązanie.
@boobass: wlasnie sobie spisuje liste na co przepiszcze caly hajs :D w lato w kincu pojade na prawdziwe wakacje <3
Kto wie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dajesz (。◕‿‿◕。)
@ladzik: i tak wrzuce za jakis czas, bo nikt nie uwierzy ile mozna zarobic na sluchawce (podstawa+ ok. 3k prowizji) i to kumpel mnie tu wkrecil, sama widzialam jego wplywy na konto. Ogolnie ludzie mowia, ze zeby miec mniej niz 2k prowozji to trzeba sie mega #!$%@?
Bardzo ładnie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@loza__szydercow: a dziekuje :D