Wpis z mikrobloga

@oczak: mam taką sama ale 2.0.... jak trzeba to jeździ jak #!$%@? ( ͡º ͜ʖ͡º) poza tym auto świetne, ma swoje lata ale prowadzi się bardoz dobrze, jest wygodne itp. jedyne dwa mankamenty to dla mnie branie oleju o którym wspomniał @Zaszczyk: (u mnie zależnie od jazdy 0,7-1,2 l / 1000 km - niestety ten model tak ma, poza tym w miarę przebiegu wypalają się
@vviktor_88: To tak jakbyś porównał corse do micry i mówił że to co innego, a to zwykłe gówniane auto miejskie, tak samo laguna i accord to ta sama klasa pojazdu, czyli jakiś tam stary rodzinny hatchback z tych samych lat
@vviktor_88: Pytanie gdzie ciebie siali i rzeźbili bo akurat Accord czy Laguna to ta sama klasa samochodu. Rozumiem jakby ktoś porównał BMW 7 czy tam S-klase do Laguny ale nie auta z tego samego segmentu
@czskrwl: napisałeś że

przecież to samo co np. laguna I po fl.

To niejest to samo bo to są dwa różne samochody różnych producentów zbudowanych na różnych podłogach i z innymi silnikami.

Pisząc takie zdanie każdy kto się interesuje motoryzacją odczyta to tak jak by twoim zdaniem oba samochody były zbudowane na tych samych podzespołach.
Trzeba było wprost napisać że ten sam segment samochodów.
@oczak: Sam miałem kupić taką na daniach, ale znalazłem w historii przeglądów, że zalecana jest wymiana sanek, bo gniją. Musiałbym, w nią wlożyć drugie tyle, za ile jest wystawiona. Szkoda, bo z zewnątrz prezentuje się świetnie, brak rudej na karoserii, podlodze itp. Sprawdź u siebie jak wygląda podwozie, nawet jeśli jest zabitexowane.