Aktywne Wpisy
EmcePomidor2 +330
W ciągu ostatniego roku:
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
wolny_kot +144
- Hej, mamy pomysł by otworzyć MirkOTS, ale musimy go najpierw dopracować, zrobić mapę itp.
- Niieee, otwórzcie teraz, tylko 20 osób obserwuje tag, zrobicie byle jakie roty pod miastem, jakiekolwiek depo i styknie.
- Tak zrobiliśmy.
- Yyy, ale wujowe depo, a te roty to jakaś porażka. Zróbcie lepiej gdzieś dwarfy, bo nie mamy gdzie skillować.
- Zrobiliśmy dwarfy.
- Yyy, po co te dwarfy zrobiliście, lepiej się skilluje na slimach, dajcie slimy.
- Dodaliśmy slimy.
- Powaliło Was z tymi slimami? Po co tyle slimów? Byście się expowiskami zajęli, albo domki postawcie do skillowania, domki jakiekolwiek, mogą być 2x2, byleby łóżko było.
- Zrobiliśmy "jakiekolwiek" domki.
- Co to za gówno? Co to za domki? Mapper nie umie w mapę, postaralibyście się trochę..
..i tak codziennie, ciągle coraz to nowy powód by nam dowalić.
Nie wiem czy wiecie, ale my to robimy całkowicie za darmo, w naszym wolnym czasie, mając na głowie szkołę, pracę, obronę w tym roku i wiele innych ważniejszych dla nas obowiązków.
Staramy się jak możemy, jednak Wam ciągle jest źle i ciągle mało. Jeśli tak dalej pójdzie to serwer rzeczywiście padnie, ale nie przez to, że to my coś źle zrobiliśmy, lecz przez to, że nam się po prostu odechce cokolwiek robić.
Dajcie nam żyć, dajcie nam czasu, to jest serwer beta. Jeśli nie podoba się komuś jak to obecnie wygląda - niech nie gra póki co, poczeka aż skończymy, i wtedy wróci do gry.
W dodatku po dzisiejszym dniu z przykrością i ciężkim sercem stwierdzamy, że niektórzy gracze są tak perfidni i żałośni, rozwalając przy tym przyjemność gry innym. W związku z tym:
- jeśli zobaczymy kogoś, kto wykorzystuje błąd gry, dzięki któremu wzbogaci się w jakikolwiek sposób, i nie poinformuje nas o tym błędzie, dostanie bana.
- jeśli ktoś "oszuka grę" robiąc coś, co nie było naszym zamiarem, dostanie bana. ( np. jeśli zobaczymy kogoś przepuszczającego przez bramkę levelową osoby z mniejszym levelem niż jest wymagany, z miejsca wszystkie osoby biorące w tym udział zostaną ukarane).
#mirkots
Zawsze znajdzie się ktoś, kto ma ból dupy, tak działa internet.
Duzo osób gra na tym mirkotsie powinniscie sie cieszyc
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Z resztą, nie będę nikogo rozliczał. Życzę, żeby wam to przetrwało, bo fajnie byłoby mieć wykopowy ts.
Podkreślaj na każdym kroku, że to beta i nikt nie każe nikomu grać oraz pilnujta, żeby gra na serwerze ni była nader wymagająca i wymagająca poświęcenia.