Aktywne Wpisy
bolS07 +35
VeritasEtLux +17
Drodzy moi,
Rzecz jest poważna! Żona wyśmiewa się ze mnie. Mowię od czasu do czasu na ludzika lego per "hipek" co zawsze wywołuje u niej salwy śmiechu... Wiem, że nie jest to oficjalna nazwa na taką figurkę, ale śmiem twierdzić, że nie tylko ja tak mówiłem w dzieciństwie.
Potrzebuję od Was potwierdzenia (lub nie, ale mam nadzieję na potwierdzenie ;) ), że znacie taką nazwę, lub słyszeliście jak ktoś jej używa. Chcę
Rzecz jest poważna! Żona wyśmiewa się ze mnie. Mowię od czasu do czasu na ludzika lego per "hipek" co zawsze wywołuje u niej salwy śmiechu... Wiem, że nie jest to oficjalna nazwa na taką figurkę, ale śmiem twierdzić, że nie tylko ja tak mówiłem w dzieciństwie.
Potrzebuję od Was potwierdzenia (lub nie, ale mam nadzieję na potwierdzenie ;) ), że znacie taką nazwę, lub słyszeliście jak ktoś jej używa. Chcę
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
SNG/MTT: $32.82
Ilość zagranych: 45
Profit/ilość: $0.68/game
Aktualny roll rzeczywisty: $52.86
Aktualny roll challengu: $228.42
W poprzednim tygodniu postawiłem sobie za zadanie zagranie minimum 50 gier. Z braku czasu grałem trochę turków odpalonych w tle i sporo hyperków, dzięki czemu byłem w stanie rozegrać prawie zamierzoną ilość.
Największym wynikiem w tym tygodniu było 3 miejsce na hyperku $1 180man. Na ft bylem zdecydowania results oriented (patrząc, jak szybko odpadali wszyscy), musiałbym sprawdzić trochę spotów pod kątem icm'u.
Tak jak pisałem, zagrałem też kilka turków w tym:
-199/11k w bounty builderze $1.10
-165/2415 w $0.55
Chyba jednym z moich większych leaków w późnej fazie jest straszne zawężenie range'u, będę musiał przejrzeć sporo materiałów z tego etapu turnieju. Może jutro jak znajdę chwilę powrzucam ciekawsze spoty w komentarzu.
Planów na przyszły tydzień nie robię, nie chcę ich znowu nie zrealizować z przyczyn braku czasu.
Profit z hm różni się od tego we wpisie, ponieważ hm nie zlicza mi pieniędzy za bounty.
#wyzwaniepokerowe