Aktywne Wpisy
WielkiNos +408
Ekstrawertyczna juleczka egzaltacyjna dziwi się że pracujący za najniższą krajową kontroler biletów w komunikacji miejskiej nie zna 5 języków i nie skończył co najmniej 2 kierunków studiów.
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
robert5502 +105
24 listopada 2009 roku John Edward Jones tragicznie stracił życie w jaskini Nutty Putty po wstrząsającej 28-godzinnej męce.
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
Parę przykładów co mnie strasznie #!$%@?.
Zaczynam grę turasami, chęci na podboje to i kraj odpowiedni, zaczynamy, chwila przygotowań, misja na konstantynopol, no to jedziem.
Wypowiadam wojnę i się kapnąłem że mam wojsko 2 prowincje od wroga więc muszę iść, on w tym czasie wskakuje do prowincji z moim fortem, wskaźnik -56%, spoko.
Dochodzę 1szą brygadą do konstantynopola, wskaźnik -49% ok.
Druga brygada ma kilka prowincji do przejścia zanim skasuje ekipe bizancjum, na spokojnie bo wskaźnik w moim forcie -49%
Przelicznik zleciał i jeb straciłem fort. Jego ekipa to 7-3-0 z oficerem ze wskaźnikiem siege 0, null.
Siedziałem w tym swoim forcie z ekipą 12-5-0 i z oficerem z siege 1 prawie 8 miesięcy żeby to odbić.
Dalej, Wybucha rebelia, 7k, 6-1-0, oficer siege 0, null. Wskaźnik startowy -35, jedno przeliczenie i fort wroga, siedzę tam już 5 miesięcy z ekipą 9-6-5 i oficerem siege 2 i mam wreszcie wskaźnik 14%
Dalej, Cały brzeg pod kontantynopolem zawalony fortami, jak mi wenecja jeden zajęła to już nie miałem żadnego ruchu, żadnego a on w najlepsze biega w tę i spowrotem mimo moich 3 fortów, to samo się tyczy sojusznika, wbijam się na serbie/bosnie, nie przejdziesz bo fort, ok czekam, idzie ekipa krymu i przeszła, ich fort nie interesuje.
Dalej, Estates, na #!$%@? to dali, tylko eventy, trzeba wskakiwać tam w zakładkę, patrzeć co się opłaca i #!$%@? na to kłaść, tylko z tego bonusy, jeszcze mi się nie zdarzyło ich nie utrzymać żeby jakieś rebelie z tego wynikły...
#eu4
@Boruciak: Nie ma znaczenia kim grasz, wszystkimi się koloruje ;)
@asenjo: Tam Ci rośnie pasek taki zielony, jak on wskakuje to idzie losowanie co się stanie a ten procent oznacza aktualną szansę na to że