Aktywne Wpisy

marian-stefan +261
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"

tojapaweu +19
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #

Kredytu nie mam więc mnie to wali że koszty podnoszą a jak mi tylko bank zaczyna pobierać choćby złotówkę za coś i nie mogę tego uniknąć to już zmieniam na inny.
#pieniadze #banki
Twoj argument wyglada następująco: wzrosła akcyza to jak podniosą cenę wódki to kupie te ktora jest tańsza xD w długim okresie wszystkie będą droższe
Gwarantuje Ci że nie zapłacę ani złotówki więcej bo zawsze będzie jakieś darmowe konto a od połowy tego roku wszystkie banki mają obowiązkowo oferować darmowy rachunek.
jeżeli nie płacisz za konto znaczy to ni mniej ni wiecej, ze to ty jesteś produktem, a oni i tak zarabiają na tobie. Wiem to nie dla każdego argument dla mnie tez nie :)
tracisz na tym ze pogarsza sie ogólny bilans płatniczy każdego Polaka zatem w
http://bezprawnik.pl/calkowicie-darmowe-konto-w-banku-obowiazkowe-dla-obywateli-ue/
Dyrektywa Unii Europejskiej narzuca także na Polskę obowiązek przygotowania odpowiednich ustaw. Mają one zobowiązywać banki oraz SKOKi do tego, aby w ich ofercie był dostępny całkowicie darmowy rachunek, bez żadnych dodatkowych ani ukrytych opłat. Limitem może być za to ilość miesięcznych transakcji, które zostaną ustanowione na poziomie ok. 10-15 na każde 30 dni.
Jakie możliwości będzie dawało takie darmowe konto? Przede wszystkim pozwoli wpłacać i wypłacać
Akcja kredytowa i tak musi się kiedyś skończyć bo od kilkunastu lat mamy boom kredytowy a nic nie trwa wiecznie (credit cycle).
utracą jednak wlasnie przyszli inwestorzy i minimalnie banki. zgodzę sie, ze są to minimalne ingerencję w rynek i mało zauważalne zmiany ze sobą on niesie, ale jednak na cos on wpływa. balbym sie eskalacji tego rodzaju praktyk. kolejny niepotrzebny