Aktywne Wpisy

Graner +31
Meregle +24
Ta przymocowana nakrętka jest zajebistym pomysłem. Nie przeszkadza W OGÓLE w piciu, nie da się jej zgubić, po otworzeniu można pić jedną reką a drugą mieć wolną, chyba też jest bardziej ekologiczna, ogólnie super sprawa.
#problemypierwszegoswiata #polska #zakupy #napoje
#problemypierwszegoswiata #polska #zakupy #napoje
źródło: Butelka-kapsel
Pobierz

Będzie was Barca ruchała w dupę, będzie was Barca #!$%@? dymała tak, jak was żaden inny zespół nie dymał. Ta #!$%@?, ten mały karakan, #!$%@? Messi śmieć, zniszczy was. Rakiticie, Busquetsy, Iniesty, Piquetsy będą wam #!$%@? Tiki-Taką odbierały smak życia wy #!$%@? idioci. Światowi, futbolowi idioci. Ja mam to w piździe #!$%@?, bo mnie stać na wszystko. Będę żył #!$%@? tak! #!$%@?ę jeszcze dzisiaj do PSG, już bilet kupiony i będę się z was #!$%@? piłkarskie frajery śmiał, żeście takie głupie są, tacy #!$%@? debile, którzy te #!$%@? barcelońskie piąty raz wybrali. Nie na Lewandowskiego, nie na Ronaldo, tylko na jakieś #!$%@? Neymary, lalusiów w dupę #!$%@? #!$%@?, na Suarezów #!$%@?ńców kanibali głosowali. To właśnie jest ta #!$%@? FIFA. Przez taką #!$%@?ę Fifę, przez was #!$%@? #!$%@? nic się w piłce nożnej nie zmieni, bo jesteście #!$%@? warci i trzeba was #!$%@?ć, ruchać i zarzuty prokuratorskie stawiać, bo jesteście bandą piłkarskich #!$%@?ów, nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani, którzyście głosowali na mnie, którzyście wspomagali mnie, dziękuję. Bo to garstka piłkarskich znawców, garstka piłkarskich znawców, dzisiaj to jest 27 %, może 28. (Wyłącz ten filmik z z moimi nurkowaniami, bo ci go wyłączę na amen) Tak, tak, tylko to się #!$%@? w tej #!$%@? Fifie nadaje. Powiedzieć wam w ryj wreszcie, wy głupie #!$%@?, że jesteście sprzedawczykami, że #!$%@? wasze #!$%@? wprowadzanie dodatkowych sędziów to jest wasz majestat, wasza godność. Brak powtórek telewizyjnych i sprzedawanie meczów, to wy #!$%@? FIFA, #!$%@? z wami. Nie warto było #!$%@?, nie warto było zrobić nic... co by się... a szkoda #!$%@? gadać, szkoda strzępić ryja naprawdę. Niech was... Słuchajcie. Ci, którzyście głupie #!$%@? głosowały na Messiego, niech was szlag trafi, #!$%@? warci jesteście, antyznawcami futbolu jesteście. Dobranoc. (Co jest #!$%@? Ronaldo Junior pedale? Co chciałeś powiedzieć? Że jesteś fanem Messiego?) No. Dobra, na razie, #!$%@?. #!$%@?, szkoda było pięciu goli strzelonych Espanyolowi, szkoda było #!$%@? ładować tyle goli ogórkom. Głupia FIFA, głupi działacze #!$%@?, was do zarządzania PZPN-em tylko zaprowadzić #!$%@?, Lato i Kręcinę do spółki zaprosić. Szkoda #!$%@? było na was cokolwiek wy głupie #!$%@? wy.
#ronaldo #realmadryt #pasta #stonoga