Murki jak Wam chodzi build 10586.63? Znaleźliście jakieś błędy poza tymi "zapowiedzianymi"? Ja na L640 jestem pozytywnie zaskoczony, chodzi świetnie, bateria też w miarę spoko, ale... brakuje mi jakiegoś "czynnika WOW". Możliwe, że od pierwszych buildów już się po prostu przyzwyczaiłem do W10M, ale niedosyt jest. A jak tam u Was?
@MadridistaCF: Większych zmian się nie spodziewam. Jedynie lepszej stabilności, która już teraz jest ok. Może dodadzą nowe funkcje ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Nowe funkcje = nowe bugi...
@MadridistaCF: Jak wchodzisz w ustawienia > ekran blokady i masz te skróty do ustawienia które sa na dole ekranu blokady, jak chce je ustawić to wywala do pulpitu ( ͡°ʖ̯͡°)
@robvan: przez pół godziny słuchania Spotify spada do 94/93%, ale później jest rozsądnie (2 dni). @ChildRebelSoldier, @Dr_Snaut, @piachu - wiem, wiem. Po prostu szum jaki MS zrobił wokół W10M trochę rozbudził apetyt :)
ja tylko czekam aż zacznie działać obsługa głosowa przy zestawie głośnomówiącym (wybieranie połączeń, czytanie sms w trybie samochodowym). Do upośledzonego działania messengera, FB itd już przywykłem...
#rosja #ukraina Niesamowite jest to, że my polacy pomagamy w upadku wschodniej kultury europejskiej. Przez stulecia nasza kultura była bliska kulturze rosyjskiej. Nagle wszyscy chcą zachodu, który dąży do likwidacji tego co budowaliśmy przez setki lat. Upadek Rosji, nie jest nam na rękę.
Wołam Mirków z #bojowkawindowsphone #windowsphone i #windows10mobile
@ChildRebelSoldier, @Dr_Snaut, @piachu - wiem, wiem. Po prostu szum jaki MS zrobił wokół W10M trochę rozbudził apetyt :)