@Szumny: świetna komedia, a jeżeli ja to mówię to tak musi być. Dlaczego? A dlatego, że generalnie nie trawię ostatnimi czasy tego standardowego poczucia humoru w anime. A Onizuke wciągnąłem praktycznie na jednym oddechu. Doskonałe i inteligentne. Z przesłaniem.
@burzovsky: prawdę mówiąc to jedno z nielicznych anime które oglądałem z zapartym tchem. Współczesne anime choć graficznie nienaganne a wręcz epatujące efekciarstwem. To jednak fabularnie bardzo często leży. Ostatnie co oglądałem to Attack on Titan na którym srogo się zawiodłem (╯︵╰,) Samo GTO to idealny balans pomiędzy komedią, a dramatem.
@Szumny: Pamiętam jeszcze, jak oglądałem GTO z żółtymi polskimi napisami (chyba 2006 rok). Dalej w czołówce. Ale jest jeden nauczyciel, który może również pretendować do tego tytułu:
@Szumny: Też tak uważam. Ciężko mi znaleźć jakieś dobre, w którym na lewo i prawo nie latają cycki, nie ma głupich gagów itd. Mi ostatnio bardzo podszedł God Eater. Fajny klimat. Próbowałeś?
@Szumny: ja oglądam bardzo mało, ale jak coś mnie wciągnie to biorę na raz. Tak było z God Eaterem. Teraz znowu od dwóch miesięcy nie mogę znaleźć nic co by mnie porwało.
@burzovsky: mnie średnio, ale setting tego tytułu mi się podoba więc oglądam. Po SSAO wszystkie tytuły tego typu mają u mnie pod górkę, bo właśnie dzięki SaO się do takich bajek zrazilem...
@Nyankov: SaO było dobre do momentu, w którym ukończyli pierwszą grę. Później szajz. Ja się zraziłem trochę przez Log Horizon, ale trzeba dać kolejną szansę.
#randomanimeshit #gto #heheszki #pytanie #feels
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Samo GTO to idealny balans pomiędzy komedią, a dramatem.