@jokefake: idąc tym tokiem to ograniczmy żyletki, noże, sznury, paski i milion innych rzeczy. Człowiek który popełnia samobójstwo nie myśli że łatwiej pociągnąć jest za spust a przyczyną samobójstwa nie jest posiadanie broni więc jest to robienie #!$%@? z logiki.
@karolgrabowski93: No i przede wszystkim te ciekawe dzielnice, gdzie raczej zarejestrowanej broni się nie uświadczy. Do tego wojny narkotykowe, mafijne. Ciekawe tylko czy do statystyki doliczyli też ofiary policjantów, może im też powinno się odebrać broń?
@karolgrabowski93: Czemu śmiech? Osobiście widziałem statystyki pokazujące, że w stanach o większym nasyceniu bronią jest też więcej samobójców. Korelacja występuje, co do kazuacji nie jestem pewny.
#film #lotr Żona pojechała na majówkę do swoich rodziców, niestety nie mogłem z nią jechać, co za pech, bo coś mnie tak #!$%@?ło w kostkę tak, że ta spuchła, że jest równa z łydka.No cóż, trzeba sobie jakoś radzić.
| #4konserwy | #bron | #antyneuropa | #lewackalogika | #bekazlewactwa |
swoją drogą, ciekawe czy do sznurów też ograniczyli by dostęp xD
#lewacalogika
Ciekawe tylko czy do statystyki doliczyli też ofiary policjantów, może im też powinno się odebrać broń?