Wpis z mikrobloga

zamowilem ostatnio 1 w życiu smartfona, w dodatku dualsim. W zamyśle jednakarta ma być Tylko do Neta. a drugacdo rozmawiania (SMS-ów raczej nieużywany). co teraz warto wybrać? widzę że na wykopie lansowany jest viking i Virgin. jqa z kolei widziałem za 100zl w orange 36gb netu na 5mwc. jak to optymalnie rozwiązać? umowy nie wchodzą w grę #vikingmobile #virgin #orange #play #plus #telefony
  • 14
  • Odpowiedz
@bigkangoo tylko nie orange... miałem umowę dwa lata. nigdy więcej.. zasięg tragedia, naliczanie pakietu tragedia. W abonamencie miałem 2 GB na miesiąc, gdzie około 15 przychodził SMS ze pakiet wykorzystany. teraz jestem w Virgin mam 10 GB.. 13 stycznia kończy mi się pakiet a tu Jeszcze ponad 8 GB do wykorzystania
  • Odpowiedz
czyli viking do Neta ok? numer mogę przenieść? ahaci drugą kartacjako rezerwecw czym brać? Virgin, a może Leica? ok jak co to Polece z tym vikingiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kris007: Raczej dzwonię do wszystkich sieci, Moje dzienne rozmowy to max. 30min, prawie wogóle nie piszę smsów, jeśli chodzi o internet to głównie przeglądanie stron, wykop. Nie wiem czy warto brać internet z takim dużym limitem jak np: pow. 10gb?

Waham się nad tym Orange i Vikingiem
  • Odpowiedz
@bigkangoo: Virgin lub RBM i za 29/30zł masz no limit, a jeśli wystarczy Ci 300 MB internetu, to w Virgin Freemium masz 300 MB + 30 min + 30 sms i za 19 zł uruchamiasz pakiet nielimitowanych połączeń.
  • Odpowiedz