Aktywne Wpisy
Tak jest, przychodzi typ do pracy na staż i mówi że mniej za 26, 27 zł za godzinę to nie będzie wstawał z łóżka XD Ja kiedyś na studiach miałem darmowy staż na którym zapierdzielałem, czy to rzeczy związane ze stażem, czy jakieś zamiatanie podłogi, bo robota była. Dopiero później to zaoowocowało w postaci zatrudnienia. Ale nie XD Teraz młodzi mają kupe kasy od rodziców, ale i tak za mniej niż takie

lapko +676
Stało się. Mój najtrudniejszy, największy i najbardziej czasochłonny obraz gotowy. "Ciało". 120x120cm. Farby akrylowe na płótnie.
#lapkobrazy #tworczoscwlasna #malarstwo
#lapkobrazy #tworczoscwlasna #malarstwo

Chciałem sobie zamówić antyramy na wymiar, takie ze szkłem, bo ładniej wygląda niż płyta pleksi. Znalazłem jakąś pierwszą lepszą firmę w necie, mają stronę, fajnie działający kalkulator do wyceniania zamówienia, możliwość wyboru szkła zwykłego lub antyrefleksyjnego, do tego rozsądne ceny. Przejrzałem dość dokładnie stronę w poszukiwaniu jakichś dodatkowych informacji, przeczytałem regulamin, nic nie znalazłem. Aaa, jest info, że powyżej jakiegoś tam wymiaru proponują pleksę zamiast szyby. Spoko, ja chcę mniejsze.
Złożyłem zamówienie, zapłaciłem od razu, dostałem potwierdzenie przyjęcia zamówienia. Po dwóch dniach przychodzi taki mail:
WTF? (ʘ‿ʘ)
Mają sklep, mają stronę, regulaminy i inne pierdoły. Mają jakąś tam ofertę, a potem się okazuje, że nie realizują zamówień, bo uszkodzi się w transporcie? Mega :D To tak, jak by ktoś otworzył cukiernię, wystawił eleganckie ciastka za szybą, przychodzących klientów by się jeszcze pytał, czy chcą z lukrem, z owocami czy czekoladą, ustalał ilość i wszystko, przyjmował kasę, a na koniec powiedział "hehe, tak naprawdę to nie możemy dać tych ciastek, bo nie umiemy ich wyjąć z szafki, zamiast tego proponujemy kiełbasę, też jest do jedzenia, tylko musicie dopłacić" :D
#januszebiznesu #gorzkiezale
może podrzuć im ten pomysł? xD
Spróbuj zamówić na koniec miesiąca.
@galonim: Wiesz, jak by mi tak napisali, to bym zrozumiał. Ale z tego co widzę, oni tego wcale nie wysyłają, nigdy. W takim razie nie widzę sensu istnienia tego sklepu.
@lukglo86: Ja też bym wolał, ale nie widzę nigdzie w pobliżu, a zamawiać osobno tył, zaczepy i szybę jakoś mi się nie chce.