@Puccini: A Ty jaki masz argument? Identycznego kalibru. DOŚWIADCZENIE - BO TAK!xD Van Gaal ma doświadczenie - padaka. Moyes miał doświadczenie - padaka. To nie jest więc kwestia doświadczenia, tylko wizji. Myślę, że jeśli Giggs uważa, że jest w stanie to popchnąć, to jest w stanie. I tyle. Jako fan czułbym w tym spójną całość, gdyby Giggs siedział na ławce. Ale póki co, kibicuję Van Gaalowi.
@meandmymonkey: jasne, że tak, ja też mam swoją WIZJĘ xD ten klub jest w takim miejscu, że potrzebuje gościa pokroju Mourinho, który jest gwarantem sukcesu w najbliższych sezonach a nie kolejnego eksperymentu, który wypali albo nie. No chyba, że chcemy być jak liverpool i jarać się tym, że raz na 10 lat udaje się zagrać dobry sezon
@Puccini: Tak jak Guardiola był w Barcelonie gwarantem, tak jak Zidane jest gwarantem, tak jak Mourinho był gwarantem, że Chelsea ten sezon r o z p i e r d o l i (tam też pewnie byli przekonani, że wszystko idzie w dobrą stronę). Nie ma gwarantów. Myślę, że dla Giggsa NIC by nie było zaskoczeniem w United.
#united
@rafkit: jasna sprawa, piękny epizod ale raczej do pominięcia ;p
Myślę, że jeśli Giggs uważa, że jest w stanie to popchnąć, to jest w stanie. I tyle. Jako fan czułbym w tym spójną całość, gdyby Giggs siedział na ławce.
Ale póki co, kibicuję Van Gaalowi.
Może ogłoś się w Ekstraklasie ;).
ten klub jest w takim miejscu, że potrzebuje gościa pokroju Mourinho, który jest gwarantem sukcesu w najbliższych sezonach a nie kolejnego eksperymentu, który wypali albo nie. No chyba, że chcemy być jak liverpool i jarać się tym, że raz na 10 lat udaje się zagrać dobry sezon
Myślę, że dla Giggsa NIC by nie było zaskoczeniem w United.