Aktywne Wpisy
thuia +4
Wyspy.. facet z wyglądu patol, dres.. uderzył swoim samochodem w moje ogrodzenie(mur) uszkadzając go dość mocno podczas zawracania, a potem po prostu odjechał, było dużo miejsca, facet po prostu nie przejmował się otoczeniem.. Po prostu nie wiem, co robić, zgłosić się na policję , a kiedy go znajdą, sciagac to jakoś z jego ubezpieczenia?, jeśli je ma, ale oznacza to ryzyko odwetu i stania się celem bo raczej na pewno poznałby me
Raisei-chan +68
zapraszam was do mojego MLMu - wy plusujecie mnie i namawiacie innych idiotów żeby was plusowali i mnie też
patrzcie na te mercedesy, patrzcie na tą atencje, to może być wasze
patrzcie na te mercedesy, patrzcie na tą atencje, to może być wasze
Czy jest jakiś fan Groovy jako lepsza alternatywa dla Javy? Znacie jakieś firmy w Polsce piszące w tym języku? Ja jestem zakochany po uszy w tym języku, który rozwala nawet Python'a.
#programowanie #java #groovy
@plushy: Jasne, że używa. To jest jeden z argumentów 'za' Python'em -> Jest 'kochany', czyli przejrzysty, łatwy. Można tworzyć piękne, złożone konstrukcje. Jasne, że Python teraz ma zastosowanie biznesowe, bo ma wiele bibliotek i jest bardzo wszechstronny, ale ten język nie rozwinąłby się bez jego najmocniejszej cechy - przejrzystości. Tym dystansuje PHP'a czy
@moriturius: Lambdy weszły w Javie 8.
@moriturius: Czyli jakie?
bardziej funkcyjne - scala, haskell, clojure. Ostatnio Rust