Aktywne Wpisy
FuckYouTony +230
Miałem nie iść na wybory, bo sądziłem, że PiS i tak wygra. #!$%@? mać, po tej debacie, po tym co mówił, i jak mówił,Morawiecki, i to jak agresywni byli "prowadzący", postanowiłem, że idę i będę namawiał każdego kto nie chce iść, żeby zagłosował przeciwko tej chołocie i wsadził ja do więzienia.
Serio, nie interesuje mnie czy głosujesz na KO, Trzecią Drogę, Konferencję czy Lewicę - jesteś już zajebisty/zajebista.
#debata
Serio, nie interesuje mnie czy głosujesz na KO, Trzecią Drogę, Konferencję czy Lewicę - jesteś już zajebisty/zajebista.
#debata
Lumisodaboi +11
Podsumowanie debaty:
1. Imigracja:
Według mnie wszyscy odpowiedzieli rzeczowo z wyjątkiem Tuska. Myślę, że każdy z przedstawionych modeli jest lepszy niż to, co przygotowała UE. Najlepiej Bosak - przyjęcie modelu australijskiego.
2. Wiek Emerytalny
Morawiecki - Szpila wbita Tuskowi to majstersztyk
Tusk - czytanie z kartki, jąkanie, zrzucanie winy na innych, nawet w pytaniu było zaznaczone, że to Niemcy naciskały za podniesienie wieku emerytalnego, ale on wolał zaatakować Matiego, zamiast swojego mocodawcę,
1. Imigracja:
Według mnie wszyscy odpowiedzieli rzeczowo z wyjątkiem Tuska. Myślę, że każdy z przedstawionych modeli jest lepszy niż to, co przygotowała UE. Najlepiej Bosak - przyjęcie modelu australijskiego.
2. Wiek Emerytalny
Morawiecki - Szpila wbita Tuskowi to majstersztyk
Tusk - czytanie z kartki, jąkanie, zrzucanie winy na innych, nawet w pytaniu było zaznaczone, że to Niemcy naciskały za podniesienie wieku emerytalnego, ale on wolał zaatakować Matiego, zamiast swojego mocodawcę,
Komentarz usunięty przez autora