O co wam chodzi z tym WOŚP?! Gość kilkanascie lat temu uruchomil inicjatywe, ktora pomaga ratowac zycie ludzkie. Ruch społeczny, ktory doceniany jest na calym swiecie, ruch ktory obnaża nieudolność państwa, ale i pokazuję, że Polacy to fajny, umiejący sie jednoczyć naród. Owsiak poświęcił życie prywatne, swój czas i jak sądzę, pieniądze żeby orkiestra nabrala takiego rozmachu jaki posiada dziś. Codziennie skutki ruchu utworzonego przez Owsiaka są widoczne dla TYSIĘCY Polaków, którzy tą pomoc odczuli namacalnie korzystając z zakupionego(z datków)sprzetu. Nawet jeżeli Pan Owsiak wyplaca sobie pensje w postaci kilkudziesięciu tysięcy pln(w co watpie) to #!$%@? Jego Mać należy mu się to jak psu buda!!! W tym roku również chęcią dorzucę sie do puszki(albo użyje PayPassa)i nawet jeżeli to moje 5 zl mialo by isc do kabzy rodziny Owsiaków! Boli mnie, że ludzie w tym kraju tak często pokazują swoją zawiść i wylewaja tyle hejtu. Jednak Miloszewski miał racje, ze najbardziej Polskim slowem jest ŻÓŁĆ... #wosp #gorzkiezale #boldupy #owsiak #polakicebulakirobaki
@OsgnistyRydwan: Kuce powtarzają teksty przeczytane gdzieś w necie od jakichś gimbopolityków i spamują swoją "prawdą" w każdym serwisie na jakim mają konto. Znam jeden taki przypadek, ciągle powtarza, że Kościól, Caritas i Szlachetna Paczka lepsze xd
@OsgnistyRydwan: ja tam się zgadzam, ale bardziej boli, że zamiast otwarcie o tym mówić, to Owsiak się z tym kryję i twierdzi, że wszystko idzie na sprzęt
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nawet jeżeli Pan Owsiak wyplaca sobie pensje w postaci kilkudziesięciu tysięcy pln(w co watpie) to #!$%@? Jego Mać należy mu się to jak psu buda!!!
W tym roku również chęcią dorzucę sie do puszki(albo użyje PayPassa)i nawet jeżeli to moje 5 zl mialo by isc do kabzy rodziny Owsiaków!
Boli mnie, że ludzie w tym kraju tak często pokazują swoją zawiść i wylewaja tyle hejtu. Jednak Miloszewski miał racje, ze najbardziej Polskim slowem jest ŻÓŁĆ...
#wosp #gorzkiezale #boldupy #owsiak #polakicebulakirobaki