Aktywne Wpisy
idziesz sobie w niedziele, kontemplujesz przyrodę i wchodzi ci w kard taki dżolo alfa bambolo, wypinglowany, wyperfumowany, że trup komara ulice za nim ściele, rekini uśmieszek {bo już wie co się będzie dziać wieczorem) a obok niego rzecz jasna nie co innego jak najlepsze srańsko jakie widziałem przez ostatnie 5km marszu (a podkreślam ludzi od #!$%@?), do tego rude (a wiecie co takie śmigło z .uja robią), a ja na to sobie
Sekra13 +8
Szczerze mówiąc to nigdy wam nie daruje tego że zniszczyliście karierę Sergiusza, nic złego wam ani nikomu innego nie zrobił i nie zasługiwał na to
#famemma
#famemma

Problem mam taki że nie wiem jaką "kieszeń" kupić.. kiedyś kupiłem takową kieszeń i problem z nią był bo gdy skopiowałem jakiegoś RAR'a na nią to robiły się błędy CRC..
#komputery #informatyka #kieszenhdd #hdd
Mam takie 2 (bardziej z kontrolerów korzystam, niż kieszeni) i działają ok. Jedyne co jest nie tak, to trzeba mocno uważać na kabel, bo dysk lubi się rozłączać przy ruszaniu kablem.
EDYTA: Mówiłem o wersji USB 3.0. 2.0 nie testowałem.
Po sata działa ekstra, przez USB się sypie, czasem nawet format się sypie, a jak przejdzie to pliki się uszkadzają przy wgrywaniu. Tak więc możesz mieć pecha i po prostu ten dysk