#telefony #android #potrzebamadregowyboru #pytaniedoeksperta mircy jakie macie telefony ? co polecacie ? co jest pro a co zdecydowanie odradzacie ? jako ze windows powinien być systemem na pc a jabłka są do jedzenia to szukam telefonu z androidem zastanawiam się nad jakimś htc, może lenovo (bo na ich elektronice jeszcze sie nie zawiodłem) jakieś propozycje ? przy okazji dodam że telefonom za miliony cebulionów dziękujemy ( ͡€ ͜ʖ͡€)
@Jurigag: chińczyki, a jak się #!$%@? to pewnie 2 miesiące oczekiwania na naprawę w skali do 10 jak duże zaufanie masz do tych modeli ? znasz ich sprawność po dłuższym użytkowaniu, częstotliwość lub możliwości usterek ?
@Comboman: 10, one są o wiele lepiej wykonane niż te twoje gównoznane marki, to sobie kupujesz od sklepu który oferuje serwis w polsce z allegro i tyle, przecież lenovo czy htc myślisz gdzie produkowane ? też w chinach
@Jurigag: no to fakt, bardziej chodziło mi o to że to tak naprawdę całkiem świeże marki o których nie słyszałem żadnej opinii a tym bardziej nie miałem z nimi styczności dlatego podchodzę do tematu ostrożnie jak janusz do passata
@Comboman: mam xiaomi mi4i, telefon bardzo dobry, dobry aparat, w sumie nie ma do czego się przyczepić, jedyny problem jaki był to przegrzewanie ale poprawili to w kolejnych softach(dodam że częste aktualizacje romu)
mircy jakie macie telefony ? co polecacie ? co jest pro a co zdecydowanie odradzacie ?
jako ze windows powinien być systemem na pc a jabłka są do jedzenia to szukam telefonu z androidem
zastanawiam się nad jakimś htc, może lenovo (bo na ich elektronice jeszcze sie nie zawiodłem)
jakieś propozycje ?
przy okazji dodam że telefonom za miliony cebulionów dziękujemy ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Nastepny bedzie Z5
w skali do 10 jak duże zaufanie masz do tych modeli ?
znasz ich sprawność po dłuższym użytkowaniu, częstotliwość lub możliwości usterek ?
dlatego podchodzę do tematu ostrożnie jak janusz do passata