Wpis z mikrobloga

@b2_spirit: Wiec raczej ona nie jest ułamana od tak, tylko ktoś ją po prostu urwał, przy próbie wymiany. Wyciągnięcie tego nie jest takie proste, ale ludzie którzy w tym się specjalizują mają do tego sprzęt i umiejętności a jak się nie uda, to trzeba ściągać własnie głowice. A co do silnika to zwróć uwagę na rozrząd, niby jest na łańcuchu, ale ma napinacz hydrauliczny i jak ktoś nie pilnuje stanu oleju
@b2_spirit: a to nie wiedziałem. W escorcie trwało to 10 min xD
( ͡° ͜ʖ ͡°) a dzieki wszystko ok. Okazało sie ze jeszcze było w dobrym stanie, tylko troche sie przypaliło bo teścia hodowałem i na drugi dzien zaczął sie dwumas tłuc, wiec to prawdopodobnie od tego. A twój jak tam?
@b2_spirit: Poszukaj kogoś w UK, kto się tym zajmuje, nie wiem ile sobie za to liczą w UK, ale jeśli uda się to zrobić bez ściągania głowicy (co raczej nie powinno być problemem). Jeśli rozrząd jest w porządku i nie słychać grzechoczącego łańcuszka to może nie będzie tak źle ;)
@b2_spirit: odpadła i jest wkręcona w głowicę tak? Czyli nic nie wpadło do cylindra z tego co zrozumiałem? Jeśli tak to nie koniecznie trzeba ściągać głowicę mam magika który robi takie rzeczy "od góry" i nie trzeba ściągać głowicy. Koszt od 200 do 400zł od sztuki. Więc gra warta świeczki.